De afgelopen maanden heeft een team van experts een 0-meting voor het mkb ontwikkeld. Sinds twee weken is deze hier voor jou beschikbaar. Door het invullen van de vragenlijst krijg je inzicht in de huidige staat van digitalisering van jouw bedrijf. Na het invullen krijg je gratis toegang tot een reeks van webinars en trainingen waarin de digitale groeimogelijkheden van jouw bedrijf aan het licht worden gebracht. Start: eind april. Wees er dus snel en vul de vragenlijst vandaag nog in!

Of je al flink gebruik maakt van digitale tools, of je nog onbekend bent in de digitale wereld, maakt niet uit. Op basis van wat ondernemers bij de 0-meting invullen, ontwikkelt Alexis van Dam, docent Marketing & Sales aan de HvA, momenteel de zesdelige webinar-reeks ‘Digital Marketing’. “Wat je nu ziet is dat veel ondernemers wel eens content plaatsen, maar niet precies weten waar, wat en wanneer ze deze moeten delen. Laat staan hoe ze deze, vaak grote, investering moeten meten. Dit terwijl het voor elk bedrijf cruciaal is om te weten waar je kansen liggen, online up to date te blijven en op deze manier energie te stoppen in het genereren van de juiste leads. Want, geen leads is geen business!”.

Als oud ondernemer en Marketing & Sales specialist is het Alexis’ doel om het mkb in de regio Amsterdam bewust te maken van hun digitale groeimogelijkheden. Eind april trapt hij de webinar-reeks Digital Marketing af met een teaser waarin de onderwerpen van de zes webinars worden gepresenteerd. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen: personal branding op social media, leads generatie en traceerbaarheid van je website, advertising en content marketing. “Het worden korte webinars van tien tot vijftien minuten. We selecteren de onderwerpen die elke ondernemer moet kennen en komen direct tot de kern.” Aansluitend op de webinars worden er speciale trainingen ontwikkeld. Elke ondernemer die de vragenlijst heeft ingevuld en zich daarbij aanmeldt voor deelname aan het Digitaliseringsoffensief kan deze gratis, en op zijn eigen tijd en moment, volgen. Alleen de kick-off en terugkomdag staan vast.

Rendabel, gratis en flexibel. Het lijkt ons duidelijk: meer dan genoeg voordelen! Start gelijk en doe mee! Vul hier de 0-meting in en meld je aan voor het Digitaliseringoffensief door een e-mail te sturen naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl.

De 0-meting en webinar-reeks Digital Marketing zijn onderdeel van het Digitaliseringsoffensief Amsterdam. Een initiatief van MKB-Amsterdam, Gemeente Amsterdam, De Hogeschool van Amsterdam en Ready to Scale. Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Anne van der Krol

Anne van der Krol

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.