Details
Date:

april 15

Time:

16:00 - 18:00

Organizer

MKB-Amsterdam

Email: info@mkb-amsterdam.nl
Venue

Keizersgracht 334

Amsterdam, 1016 EZ

Beste ondernemer,

Het speelveld verandert en de lat ligt hoog, voor iedereen – van de kleinste tot de grootste bedrijven. De nieuwe CSRD-vereisten (Corporate Sustainable Responsibility Directive) en de verplichtingen rondom social return raken ons allemaal. Misschien bent u een MKB’er die zijn waarde moet bewijzen in de keten van een grotere onderneming, of een bedrijf dat ambities heeft om in te schrijven op aanbestedingen van de Gemeente Amsterdam. Wat uw situatie ook is, sociale ondernemingen kunnen een sleutelrol spelen in uw strategie.

Sociale ondernemingen bieden niet alleen een oplossing om te voldoen aan CSRD-vereisten, maar ze versterken ook uw vermogen om duurzame ondernemingsdoelen te realiseren. Het is een kans om te laten zien dat uw bedrijf niet alleen winstgevend is, maar ook waarde gedreven en maatschappelijk betrokken.

Wij nodigen u uit voor onze focusgroep waar we reguliere bedrijven en sociale ondernemingen samenbrengen. Het doel? Sociaal inkopen versterken en echte impact genereren. Tijdens deze bijeenkomst heeft u de kans om direct in contact te komen met sociale ondernemingen en te leren van samenwerkingspartners die hun succesverhalen en best practices met ons delen.

Mis deze kans niet om te netwerken, te leren en te ontdekken hoe uw bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere en sociaal verantwoordelijke toekomst.Mis deze kans niet om te netwerken, te leren en te ontdekken hoe uw bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere en sociaal verantwoordelijke toekomst.

We kijken uit naar uw deelname. Laat u ons even weten of u erbij bent?

Dat kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@mkb-amsterdam.nl

Deel dit artikel:
Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Volgens wethouder Melanie van der Horst is het woord ‘Knip’ voortaan een ‘verboden woord’ en kiest de gemeenteraad ervoor van de...