MKB-Amsterdam Groeiborrel – donderdag 16 september 2021

september 16

Time:

Kick-off Digitaliseringsoffensief en Groeiborrel

MKB ondernemers opgelet! Reserveer alvast donderdag 16 september in jullie agenda. Vanaf 15.00u start de inloop voor de  kick-off van het Digitaliseringsoffensief op een nader te bepalen locatie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo MKB-bedrijven te laten groeien. Het voorprogramma begint om 15.30 uur en je kunt van gratis workshops gebruik maken. Een proeverij van diverse onderwerpen gericht op digitalisering en een informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur zal de wethouder van Economische Zaken, Victor Everhardt, de officiële start geven van dit project en tevens van de MKB Groeiborrel met uitreiking Product van de Maand.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 15.00u – Inloop / Informatiemarkt
  • 15.30u – Plenaire start + uitleg over de dag door Dwayne van der Klugt, KplusV
  •               Informatiemarkt over digitalisering
  • 15.45u – Start proeverij ronde 1 met gratis workshops en speed dates
  • 16.30u – Wissel / Informatiemarkt
  • 16.45u – Start proeverij ronde 2
  • 17.30u – Einde middagprogramma + inloop avondprogramma / informatiemarkt
  • 18.00 uur Start plenaire programma in Grote zaal, Dwayne van der Klugt.
  1. Spreker Victor Everhardt over het belang van digitalisering bij het MKB.
  2. Spreker Dave Maasland, ondernemer op Cyber security gebied, neemt je mee in de wereld van digitale kansen en nieuwe risico’s. Hoe zorg je dat je deze kansen in het juiste perspectief plaatst en optimaal benut?
  3. Spreker Jitske Naberman, oprichter en eigenaar van Dutch Museum Gift Shop en winnaar Product van de Maand mei 2020. MKB’er en ambassadeur voor digitalisering. i.s.m. Marjan Vos, manager Eye Shop, Eye Film Museum.
  4. Spreker Henk van Raan, Johan Cruijff Arena vertelt samenwerking in digitalisering.
  • 18.40 uur Wethouder Economische Zaken, Victor Everhardt opent Het Digitaliseringsoffensief.
  • 19.00 uur Start Groeiborrel met Bart Drenth, Bert Bos en Irene van der Zwan (MKB -Amsterdam). Korte interview Hogeschool InHolland en bekendmaking Vakjuryprijs en Publieksprijs Product van de Maand september. Daarnaast ook een Speakers Corner met drie pitches.
  • 19.20 uur – 20.30 uur Netwerkborrel

Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats op dit interessante event!

Kijk hier voor de bereikbaarheid van, en de route naar de Johan Cruijff Arena