MKB-Amsterdam Groeiborrel – donderdag 16 september 2021

Vindt plaats op 2021-09-16

Details
Date:

september 16

Time:

15:00 - 20:30

Kick-off Digitaliseringsoffensief en Groeiborrel

MKB ondernemers opgelet! Reserveer alvast donderdag 16 september in jullie agenda. Vanaf 15.00u start de inloop voor de  kick-off van het Digitaliseringsoffensief op een nader te bepalen locatie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo MKB-bedrijven te laten groeien. Het voorprogramma begint om 15.30 uur en je kunt van gratis workshops gebruik maken. Een proeverij van diverse onderwerpen gericht op digitalisering en een informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur zal de wethouder van Economische Zaken, Victor Everhardt, de officiële start geven van dit project en tevens van de MKB Groeiborrel met uitreiking Product van de Maand.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 15.00u – Inloop / Informatiemarkt
 • 15.30u – Plenaire start + uitleg over de dag door Dwayne van der Klugt, KplusV
 •               Informatiemarkt over digitalisering
 • 15.45u – Start proeverij ronde 1 met gratis workshops en speed dates
 • 16.30u – Wissel / Informatiemarkt
 • 16.45u – Start proeverij ronde 2
 • 17.30u – Einde middagprogramma + inloop avondprogramma / informatiemarkt
 • 18.00 uur Start plenaire programma in Grote zaal, Dwayne van der Klugt.
 1. Spreker Victor Everhardt over het belang van digitalisering bij het MKB.
 2. Spreker Dave Maasland, ondernemer op Cyber security gebied, neemt je mee in de wereld van digitale kansen en nieuwe risico’s. Hoe zorg je dat je deze kansen in het juiste perspectief plaatst en optimaal benut?
 3. Spreker Jitske Naberman, oprichter en eigenaar van Dutch Museum Gift Shop en winnaar Product van de Maand mei 2020. MKB’er en ambassadeur voor digitalisering. i.s.m. Marjan Vos, manager Eye Shop, Eye Film Museum.
 4. Spreker Henk van Raan, Johan Cruijff Arena vertelt samenwerking in digitalisering.
 • 18.40 uur Wethouder Economische Zaken, Victor Everhardt opent Het Digitaliseringsoffensief.
 • 19.00 uur Start Groeiborrel met Bart Drenth, Bert Bos en Irene van der Zwan (MKB -Amsterdam). Korte interview Hogeschool InHolland en bekendmaking Vakjuryprijs en Publieksprijs Product van de Maand september. Daarnaast ook een Speakers Corner met drie pitches.
 • 19.20 uur – 20.30 uur Netwerkborrel

Schrijf je nu in en verzeker je van een plaats op dit interessante event!

Kijk hier voor de bereikbaarheid van, en de route naar de Johan Cruijff Arena

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan!

De verkiezingen op 16 maart zijn uiteraard voor jou als ondernemer belangrijk! Komt er een gemeentebestuur dat niet alleen aandacht heeft voor bewoners maar ook voor ondernemers? Volg via onze nieuwsbrief MKB Mail en onze socials de belangrijkste ontwikkelingen.

Corona kan voor ondernemers nog lang nagalmen

Corona kan voor ondernemers nog lang nagalmen

Het einde van de gezondheidscrisis is in zicht. Voor veel ondernemers begint nu de economische ellende pas echt. Drenth: ‘We vragen alle overheden om daar rekening mee te houden. Eén van de voorstellen is om ondernemers met schulden als doelgroep op te nemen in de pilot Pauzeknop, dat als doel heeft door de coronacrisis getroffen zelfstandigen te ondersteunen.’

Gezocht: ondernemers met oplossingen

Gezocht: ondernemers met oplossingen

Ben jij klaar om impact te maken in de stad? Meld je dan aan voor buurtchallenge Boost je Buurt. Je kan als ondernemer een Impact Hub Amsterdam ondernemersprogramma winnen ter waarde van €2.500 én kans maken op een ontwikkelbudget van €2.500, €5.000 of €7.500. Meedoen? Lees snel verder.

‘Nieuwe generatie is ontzettend innovatief’

‘Nieuwe generatie is ontzettend innovatief’

Studenten van Inholland gaan onder leiding van MKB-Amsterdam bestuurslid Bert Bos aan de slag met het ontwikkelen van duurzaamheidsplannen voor ondernemers. Ondernemers die wel oren hebben naar zo’n plan kunnen zich aanmelden. Binnenkort ook nieuws van Bert Bos over het Product van het Jaar!

‘Elke besparing is welkom’

‘Elke besparing is welkom’

De invoering van de reclamebelasting wordt twee maanden uitgesteld. Bart Drenth: ‘Ondernemers hebben het moeilijk en elke besparing is welkom. Ook als die maar over twee maanden gaat. En in maart zijn er weer nieuwe verkiezingen.’

MKB TV over reclamebelasting: Wat vindt de lokale politiek ervan?

MKB TV over reclamebelasting: Wat vindt de lokale politiek ervan?

Hoe denken ze in de Stopera over de herinvoering van de reclamebelasting? Met onder andere Rutger Groot Wassink van GroenLinks, Elise Moeskops van D66 en Claire Martens van de VVD. Uitstel of afstel? Dat zie je in de nieuwe aflevering van MKB TV!