Eind 2015 kondigde OrangeGas al een complete rebranding aan van het merk. Niet alleen alle 65 Groengas-tankstations werden omgekleurd, maar ook de hele huisstijl onderging een metamorfose. In de zoektocht naar een duurzame drukker voor het nieuwe briefpapier, enveloppen, visitekaartjes etc. kwam Drukkerij de Bij al snel in beeld.

Drukkerij de Bij staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Concreet betekent dit ondermeer dat ze streven naar producties die het minst belastend zijn voor mens en milieu.

Tegelijkertijd zocht Norbert van Schie, eigenaar van De Bij, naar de schoonste manier om zijn logistiek te organiseren, zónder verlies van (laad)vermogen. OrangeGas adviseerde een Dual Fuel brandstofsysteem in te bouwen in een Fiat Ducato. Dual Fuel is een relatief nieuwe, breed inzetbare brandstoftechniek, waarbij Groengas wordt bijgespoten in een dieselmotor. De Dual Fuel technologie heeft vele voordelen: je behoudt hetzelfde vermogen als op diesel en dus dezelfde trekkracht, het dieselverbruik vermindert met 50% én je verlaagt de CO2-uitstoot met 15% en de roetuitstoot met maar liefst 80%.  Drukkerij de Bij zal 100% Groengas gaan tanken bij een van de 7 OrangeGas-locaties in Groot Amsterdam. Dat aantal breidt dit jaar nog uit naar totaal 10 Groengas-tanklocaties in en rondom Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wat moet een bedrijf doen om een MBO-stagiair in dienst te kunnen nemen? Daarover spraken we met Jan Willem Mans, manager van de regio Noord-Holland voor SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: ‘’We bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat bedrijven goede erkende leerbedrijven worden.’’

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.