Eind 2015 kondigde OrangeGas al een complete rebranding aan van het merk. Niet alleen alle 65 Groengas-tankstations werden omgekleurd, maar ook de hele huisstijl onderging een metamorfose. In de zoektocht naar een duurzame drukker voor het nieuwe briefpapier, enveloppen, visitekaartjes etc. kwam Drukkerij de Bij al snel in beeld.

Drukkerij de Bij staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Concreet betekent dit ondermeer dat ze streven naar producties die het minst belastend zijn voor mens en milieu.

Tegelijkertijd zocht Norbert van Schie, eigenaar van De Bij, naar de schoonste manier om zijn logistiek te organiseren, zónder verlies van (laad)vermogen. OrangeGas adviseerde een Dual Fuel brandstofsysteem in te bouwen in een Fiat Ducato. Dual Fuel is een relatief nieuwe, breed inzetbare brandstoftechniek, waarbij Groengas wordt bijgespoten in een dieselmotor. De Dual Fuel technologie heeft vele voordelen: je behoudt hetzelfde vermogen als op diesel en dus dezelfde trekkracht, het dieselverbruik vermindert met 50% én je verlaagt de CO2-uitstoot met 15% en de roetuitstoot met maar liefst 80%.  Drukkerij de Bij zal 100% Groengas gaan tanken bij een van de 7 OrangeGas-locaties in Groot Amsterdam. Dat aantal breidt dit jaar nog uit naar totaal 10 Groengas-tanklocaties in en rondom Amsterdam.