Op 13 oktober a.s. organiseert Het PACT voor Amsterdam voor de zevende maal de Omarmprijs. De Omarmprijs is een beloning voor initiatieven die gelijke kansen creëren voor Amsterdammers, en zich inzetten tegen armoede. De organisatie doet een oproep aan Amsterdamse ondernemers om een bijdrage – financieel of in natura – te geven.

PACT tegen armoede

Het PACT voor Amsterdam is het platform tegen de armoede. Rob Held, Pact Makelaar Armoedebestrijding vertelt: ‘Wij geloven dat armoede alleen bestreden kan worden door samenwerking. Door partijen die al actief zijn op dit gebied samen te brengen en zo elkaar te versterken waar mogelijk. Door kennis te delen en nieuwe wegen te vinden met elkaar. Door te luisteren en te delen met elkaar wat wel en wat niet werkt. Zo zetten we concrete stappen met elkaar, halen we het taboe weg rondom armoede en werken we met elkaar aan het terugdringen van armoede, nu en voor de volgende generaties.’

Draag bij, doe mee!

PACT voor Amsterdam heeft je hulp nodig. Een financiële bijdrage aan de Omarmprijs is heel erg welkom. Maar de prijswinnaars zijn ook geholpen met het aanbod van vrijwilligers, ICT en administratieve ondersteuning en hulp in natura. Alles is mogelijk!

Wil je graag een bijdrage geven aan de Omarmprijs en meedoen aan de armoedebestrijding in Amsterdam? Stuur dan een mail naar Rob Held, r.held@amsterdam.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.