Deze maand heeft MKB-Amsterdam een primeur: alle nominaties voor het Product van de Maand januari zijn namelijk digitale producten of diensten! Zoals altijd hebben deze producten jouw stem nodig om de publieksprijs in de wacht te slepen. Ready to Scale stelde deze maand een mooi lijstje genomineerden voor je samen. Wij stellen ze graag aan je voor.

Cybersecurity Simplified van Naq Cyber

In een wereld waarin het digitale landschap continu verandert ontkom je niet aan toenemende cyberdreigingen. Gelukkig is daar Naq. Dit bedrijf heeft als missie om de cybersecurity van jouw bedrijf mogelijk te maken: hoe groot of klein je onderneming ook is! Met de cybersecurity tool van Naq wordt precies en voortdurend in kaart gebracht waar de kwetsbaarheden in jouw bedrijf liggen en hoe je die het beste kunt oplossen. Zo kun jij op een veilige manier ondernemen.

Samenwerkingstool MyPLTFRM

PLTFRM vindt dat goede IT-diensten voor elke ondernemer bereikbaar moeten zijn. PLTFRM is dan ook een ‘IT-aannemer’ die oplossingen ontwerpt, gespecialiseerde dienstverleners inhuurt én aanstuurt zodat jouw IT-project kan slagen! Zo kun je IT inzetten voor je bedrijf, ongeacht of je beschikbare kennis en personeel in huis hebt of niet. Om deze projecten te managen als samenwerking tussen jouw organisatie, PLTFRM en een set aan leveranciers, is MyPLTFRM ontwikkeld. Dat is een online samenwerkingstool waarmee je altijd weet hoe de zaken ervoor staan. Op basis van data wordt de voortgang van je project inzichtelijk gemaakt. Met PLTFRM slaagt dus elk IT-project en kan jouw bedrijf floreren.

iKCHECK van Upfront Security

De iKCHECK app van Upfront Security biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier online je identiteit te beheren. Het werkt als volgt: je meldt je aan in de app en koppelt je legitimatiebewijs aan jouw account en de app houdt in de gaten of een organisatie jouw identiteit gebruikt of controleert. Zo weet jij precies wie er met je identiteit aan de haal gaat! En als dat onverhoopt geen zuivere koffie is… dan is iKCHECK er ook om in te grijpen met hulp van de juiste partners. Een veilige manier om je identiteit te beveiligen die past bij deze tijd!

Loonadministratietool van Employes

De loonadministratietool van Employes: geen poespas, gewoon een handig systeem voor ondernemers waarmee ze op een makkelijke en snelle manier de verloning kunnen regelen. Ook zorgt het systeem ervoor dat alles aan de regelgeving omtrent loonaangifte voldoet én biedt het ook nog eens een plek om al je HR-zaken te regelen! Super simpel in gebruik dus: zo bespaar jij tijd én moeite die je kunt gebruiken om lekker te ondernemen.

Tijd om te stemmen!

Nu ligt de bal bij jou! Het is tijd om jouw favoriet te kiezen en je stem uit te brengen. Klik hier voor de poll en stem! Je hebt tot donderdag 2 februari, 12.00 uur om te stemmen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de volgende MKB-Amsterdam Groeiborrel in de Oranjekerk op maandag 6 februari. Zorg dat je erbij bent!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!