Deze maand heeft MKB-Amsterdam een primeur: alle nominaties voor het Product van de Maand januari zijn namelijk digitale producten of diensten! Zoals altijd hebben deze producten jouw stem nodig om de publieksprijs in de wacht te slepen. Ready to Scale stelde deze maand een mooi lijstje genomineerden voor je samen. Wij stellen ze graag aan je voor.

Cybersecurity Simplified van Naq Cyber

In een wereld waarin het digitale landschap continu verandert ontkom je niet aan toenemende cyberdreigingen. Gelukkig is daar Naq. Dit bedrijf heeft als missie om de cybersecurity van jouw bedrijf mogelijk te maken: hoe groot of klein je onderneming ook is! Met de cybersecurity tool van Naq wordt precies en voortdurend in kaart gebracht waar de kwetsbaarheden in jouw bedrijf liggen en hoe je die het beste kunt oplossen. Zo kun jij op een veilige manier ondernemen.

Samenwerkingstool MyPLTFRM

PLTFRM vindt dat goede IT-diensten voor elke ondernemer bereikbaar moeten zijn. PLTFRM is dan ook een ‘IT-aannemer’ die oplossingen ontwerpt, gespecialiseerde dienstverleners inhuurt én aanstuurt zodat jouw IT-project kan slagen! Zo kun je IT inzetten voor je bedrijf, ongeacht of je beschikbare kennis en personeel in huis hebt of niet. Om deze projecten te managen als samenwerking tussen jouw organisatie, PLTFRM en een set aan leveranciers, is MyPLTFRM ontwikkeld. Dat is een online samenwerkingstool waarmee je altijd weet hoe de zaken ervoor staan. Op basis van data wordt de voortgang van je project inzichtelijk gemaakt. Met PLTFRM slaagt dus elk IT-project en kan jouw bedrijf floreren.

iKCHECK van Upfront Security

De iKCHECK app van Upfront Security biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier online je identiteit te beheren. Het werkt als volgt: je meldt je aan in de app en koppelt je legitimatiebewijs aan jouw account en de app houdt in de gaten of een organisatie jouw identiteit gebruikt of controleert. Zo weet jij precies wie er met je identiteit aan de haal gaat! En als dat onverhoopt geen zuivere koffie is… dan is iKCHECK er ook om in te grijpen met hulp van de juiste partners. Een veilige manier om je identiteit te beveiligen die past bij deze tijd!

Loonadministratietool van Employes

De loonadministratietool van Employes: geen poespas, gewoon een handig systeem voor ondernemers waarmee ze op een makkelijke en snelle manier de verloning kunnen regelen. Ook zorgt het systeem ervoor dat alles aan de regelgeving omtrent loonaangifte voldoet én biedt het ook nog eens een plek om al je HR-zaken te regelen! Super simpel in gebruik dus: zo bespaar jij tijd én moeite die je kunt gebruiken om lekker te ondernemen.

Tijd om te stemmen!

Nu ligt de bal bij jou! Het is tijd om jouw favoriet te kiezen en je stem uit te brengen. Klik hier voor de poll en stem! Je hebt tot donderdag 2 februari, 12.00 uur om te stemmen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de volgende MKB-Amsterdam Groeiborrel in de Oranjekerk op maandag 6 februari. Zorg dat je erbij bent!

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van MKB Amsterdam, Ready to Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de gemeente Amsterdam. Het Digitaliseringsoffensief heeft tot doel de mkb-banenmotor in de regio Amsterdam te versnellen via digitalisering. Dat gebeurt via webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met een groeiambitie. Wil je een in house workshop, neem dan contact met ons via info@mkb-amsterdam.nl.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onze partner Onderneemin slaat vleugels uit naar Metropool!

Onderneemin heeft onlangs de stap gezet naar de regio Metropool Amsterdam. Onze voorzitter Achmed Baâdoud is dan ook heel content dat MKB-Metropool Amsterdam en Onderneemin mediapartner bij elkaar zijn geworden. “Dat sluit heel goed aan bij onze visie om het MKB...

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB

GVB start trainingen voor Knoppentest bij sollicitatie GVB MKB-Metropool Amsterdam heeft met grote instemming kennis genomen van het besluit van het GVB om gemotiveerde sollicitanten voor de functie van trambestuurder structureel te gaan helpen om voor de...

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Geen Knip, maar Knijp en Filters

Volgens wethouder Melanie van der Horst is het woord ‘Knip’ voortaan een ‘verboden woord’ en kiest de gemeenteraad ervoor van de Weesperstraat een fijne stadsstraat te maken, met twee maal één rijstrook, bredere fiets- en voetpaden, meer groen en een aantrekkelijkere...

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...