Dit weekend kan je nog stemmen op jouw favoriete Product van de Maand juli! Wordt het de Nourishing Cream van SMPL Skin, de Amerikaanse koekjes van Night Cookies of toch de zak-asbak van Peukenzee? De stembus sluit maandag en 15 juli wordt de winnaar uitgeroepen op onze Groeiborrel.

De drie nominaties zijn deze maand voorgedragen door de studenten van initiatief InCollab van de Hogeschool Inholland. De Nourishing Cream van SMPL Skin, de Amerikaanse koekjes van Night Cookies en de zak-asbak van Peukenzee maken alledrie kans op de titel Product van de Maand juli!

Stemmen kan tot maandag 12 juli, 13:00 uur via deze poll .

De winnaar van de publieksprijs wordt op donderdag 15 juli tijdens de groeiborrel bekend gemaakt samen met de winnaar van de vakjuryprijs. Abonneer je op onze nieuwsbrief om de uitslag te volgen of kom naar de groeiborrel. Klik op deze link om je aan te melden voor de borrel.

Met het ‘Product van de maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!