Hoewel het nieuwe jaar alweer even onderweg is, blikt MKB-Amsterdam nog steeds met veel plezier terug op de mooie Amsterdamse producten die we in 2022 voorbij hebben zien komen. Zo ook de garnalencroquet van Holtkamp Horeca, de winnaar van de publieksprijs Product van het Jaar. Reden genoeg om het bedrijf én het winnende product nog eens in het zonnetje te zetten.

Nico Meijles van patisserie Holtkamp

De garnalencroquet van Holtkamp Horeca heeft een lange geschiedenis: al sinds 1969 worden ze in Amsterdam gemaakt. En we kunnen wel stellen dat de lekkernij in al die jaren flink furore heeft gemaakt! De populariteit is namelijk niet binnen de grenzen van de stad gebleven. Sterker nog: ze vallen over heel de wereld in de smaak! Eigenaar van Holtkamp Horeca Nico Meijles: “Onze croquetten gaan naar Monaco en Dubai. Ook op Curaçao worden ze gegeten.”

Dat de garnalencroquetten overal ter wereld zo in trek zijn verraadt misschien al iets over de kwaliteit van dit Amsterdamse product, maar volgens Meijles is het binnenhalen van de titel Product van het Jaar 2022 ook een zeer welkome blijk van waardering. “Het is voor ons echt de bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Zo’n prijswinnend product realiseer je natuurlijk niet zonder een sterk staaltje Amsterdams ondernemerschap, dat erkent Meijles ook. “Een dikke pluim voor het hele team van Holtkamp”, zo besluit hij.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Actienetwerk 15% Gasreductie succesvol in binnen- en buitenland

Actienetwerk 15% Gasreductie succesvol in binnen- en buitenland

Het actienetwerk is opgericht na de oproep van voormalig wethouder Marieke van Doorninck om van het Russisch gas af te komen. ‘Dit netwerk laat de kracht van samenwerken zien’, vindt Jack Stuifbergen, voorzitter werkgroep Duurzaamheid binnen MKB-Amsterdam. ‘Ik ben blij dat we met MKB-Amsterdam een bijdrage hebben kunnen leveren.’

Piet Heintunnel gaat weer open!

Piet Heintunnel gaat weer open!

De stad is vanaf vrijdag 20 januari weer een stuk makkelijker bereikbaar. Na anderhalf jaar renovatie gaat de Pien Hein Tunnel vrijdagavond weer open. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: ‘Natuurlijk was het fijn geweest voor al het zakelijk verkeer als de tunnel eerder was opengegaan, maar ook voor MKB-Amsterdam staat de veiligheid voorop.’

Hoe zorg je dat klanten (online) voor jouw bedrijf kiezen?

Hoe zorg je dat klanten (online) voor jouw bedrijf kiezen?

Mensen maken de hele dag door keuzes, bewust en onbewust. Jouw potentiële klanten ook! Kom daarom naar de workshop van het Digitaliseringsoffensief en leer hoe jij ervoor kunt zorgen dat ze voor jouw product of dienst kiezen. Tot 6 februari!

Achmed Baâdoud nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam

Achmed Baâdoud nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam

Het bestuur van MKB-Amsterdam heeft Achmed Baâdoud gekozen als nieuwe voorzitter van MKB-Amsterdam. Met Baâdoud krijgt MKB-Amsterdam een energieke voorzitter die met zijn ruime kennis van de lokale politiek en het ondernemerschap slimme verbindingen kan maken tussen het lokale bestuur en Amsterdamse mkb ondernemers.

‘Ondernemers maken de stad’

‘Ondernemers maken de stad’

Achmed Baâdoud neemt per 30 januari het stokje over van Bart Drenth. Baâdoud is zeker geen onbekende in Amsterdam. Zo heeft hij jarenlange politieke ervaring in de stad. Baâdoud: ‘Ik wil me heel graag inzetten voor de ondernemers in Amsterdam. We moeten niet onderschatten hoe belangrijk de functie van ondernemers in de stad is, ook in sociale zin.’