Organizer

MKB-Amsterdam

Email: info@mkb-amsterdam.nl Website: http://www.mkb-amsterdam.nl
Venue

Studio De Pijp - Oranjekerk

Tweede Van der Helststraat 1-3

Amsterdam

MKB-Amsterdam Groeiborrel & Workshop: Google Analytics

Workshop

  In deze workshop leer je hoe je de grafieken in Google Analytics moet interpreteren en hoe je deze inzichten kunt gebruiken om je (potentiële) klanten beter te bedienen. Wist je bijvoorbeeld dat je met behulp van Google Analytics precies kunt zien via welk kanaal de bezoekers op je website komen? Ook krijg je in deze workshop tips hoe je je verder kunt bekwamen in Google Analytics. Google Analytics krijgt volgend jaar een update naar Google Analytics 4. In deze workshop gaan we werken met de huidige versie: Google Analytics Universal.

Groeiborrel

  De Groeiborrel is een initiatief van MKB-Amsterdam, waarbij we MKB-ondernemers een plek geven om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst wordt het Product van de Maand gepresenteerd, zijn er bijdragen van ondernemers vanaf onze zogenaamde ‘zeepkist’, en houden leden en partners een inhoudelijke pitch over hun bedrijf of een ander specifiek onderwerp. Kortom, een bijeenkomst om te inspireren tot groei en ondernemend Amsterdam een podium te geven.
  Kom je ook? Volg onze nieuwsbrief MKB-Mail om niks te missen!
  Programma
  * 15.30 – Workshop Google Analytics -> Meld je hier aan
  * 16.30 – Inloop Groeiborrel
  * 17.00 – Start
  * 17.30 – Bekendmaking Product van de Maand
  * 18.00 – Speakers corner
  * 19.15 – Einde borrel
Deel dit artikel:
Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.