Organizer

MKB-Amsterdam

Email: info@mkb-amsterdam.nl Website: http://www.mkb-amsterdam.nl
Venue

Studio De Pijp - Oranjekerk

Tweede Van der Helststraat 1-3

Amsterdam

MKB-Amsterdam Groeiborrel & Workshop: Google Analytics

Workshop

  In deze workshop leer je hoe je de grafieken in Google Analytics moet interpreteren en hoe je deze inzichten kunt gebruiken om je (potentiële) klanten beter te bedienen. Wist je bijvoorbeeld dat je met behulp van Google Analytics precies kunt zien via welk kanaal de bezoekers op je website komen? Ook krijg je in deze workshop tips hoe je je verder kunt bekwamen in Google Analytics. Google Analytics krijgt volgend jaar een update naar Google Analytics 4. In deze workshop gaan we werken met de huidige versie: Google Analytics Universal.

Groeiborrel

  De Groeiborrel is een initiatief van MKB-Amsterdam, waarbij we MKB-ondernemers een plek geven om elkaar te ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst wordt het Product van de Maand gepresenteerd, zijn er bijdragen van ondernemers vanaf onze zogenaamde ‘zeepkist’, en houden leden en partners een inhoudelijke pitch over hun bedrijf of een ander specifiek onderwerp. Kortom, een bijeenkomst om te inspireren tot groei en ondernemend Amsterdam een podium te geven.
  Kom je ook? Volg onze nieuwsbrief MKB-Mail om niks te missen!
  Programma
  * 15.30 – Workshop Google Analytics -> Meld je hier aan
  * 16.30 – Inloop Groeiborrel
  * 17.00 – Start
  * 17.30 – Bekendmaking Product van de Maand
  * 18.00 – Speakers corner
  * 19.15 – Einde borrel
Deel dit artikel:
Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!