Van de Amsterdamse terrassen zijn ze niet weg te denken en ook buiten de hoofdstad kom je ze tegen: de speciaalbieren van Brouwerij ‘t IJ. Voor de maanden mei en juni staat misschien wel de lekkerste tripel op de nominatielijst voor het Product van de Maand: de Zatte Tripel.

De Zatte Tripel van Brouwerij ‘t IJ is een zwaar blond bier: licht zoet van smaak en met de geur van fruit en een vleugje graan. De Zatte Tripel is het allereerste bier dat ooit door Brouwerij ‘t IJ werd gebrouwen. Al in 1985 stroomde het Amsterdamse speciaalbier uit de fusten. Nu, ruim 35 jaar later, geldt de Zatte Tripel nog altijd als een van de favoriete in Amsterdam gebrouwen bieren.

Brouwerij ‘t IJ is onder Amsterdammers al jaren een begrip in de stad. Hun brouwerij en proeflokaal vind je aan de Funenkade in Oost, pal naast de bekende molen De Gooyer. De bieren van Brouwerij ‘t IJ worden gemaakt met beste ingrediënten en dat proef je, ook bij de Zatte Tripel: ‘’De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten.’’  

Vind jij dat de Zatte Tripel van Brouwerij ‘t IJ de publieksprijs voor het Product van de Maand verdient? Klik dan hier om te stemmen! Dat kan nog tot maandag 14 juni 13:00 uur.

Bekijk hier de video met alle genomineerden.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

Bij de grote openbare werken die Amsterdam de komende jaren te wachten staan, zijn ook de belangen van veel ondernemers in het geding. Dat schrijven Willem Koster van Vereniging Amsterdam City, Pim Evers van KHN Amsterdam en Bart Drenth van MKB-Amsterdam in een brief aan wethouders Everhardt en De Vries.

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

In maart besloot de gemeente Amsterdam, dankzij een lobby van MKB-Amsterdam, dat ondernemers die gemeentelijke panden huren huurkorting zouden krijgen. Veel ondernemers zijn geholpen met deze maatregel, maar dat geldt niet voor iedereen. MKB-Amsterdam roept de gemeente Amsterdam op: bied maatwerk!

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Ruim een vierde van alle dienstverbanden is nu voor bepaalde tijd, voor de crisis was dat nog ongeveer een vijfde. Volgens hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen van de Tilburg University is het een bekend verschijnsel tijdens crises. In onzekere tijden zijn bedrijven geneigd de kat uit de boom te kijken.

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Op 4 juli zenden we een nieuwe MKB TV uit over het Regionaal Werkcentrum. In aanloop spreken we met voorzitters van ondernemersverenigingen over de arbeidsmarkt in hun regio. Vandaag: Gerco Tolsma, regionaal directeur van platform MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol.

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

Het is inmiddels even geleden, maar aankomende donderdag organiseert MKB-Amsterdam eindelijk weer een fysieke groeiborrel! De borrel vindt plaats in Brasserie Paardenburg, Amstelveen. Tijdens de bijeenkomst wordt de winnaar van het Product van de Maand bekendgemaakt.

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Covid-19 heeft ons afgelopen jaar al laten zien hoe belangrijk solidariteit is en hoe belangrijk contact met anderen voor iedereen is. Het thema van het jaarlijkse digitale zomerevent van Sociaal Werkkoepel Amsterdam, op 24 juni 2021, is actueler dan ooit: Verspreiden van inclusiviteit.