De ossenworst van Slagerij Louman is door onze vakjury verkozen tot Product van de Maand november. Ook is er zoals altijd naast de juryprijs een publieksprijs. Door jullie stemmen gaat die prijs naar de Eberhardjes van Stichting Hart voor je Stad. Winnaars, van harte gefeliciteerd!

Ossenworst van Slagerij Louman

De Jordanese Slagerij Louman trekt al sinds 1890 klanten van binnen én buiten de stad. En dat is ook niet zo gek als je zulk goed vlees verkoopt. De slagerij heeft ook een eigen worstmakerij waar worst wordt gemaakt op ambachtelijke wijze. De ossenworst is van honderd procent zuiver rundvlees en op de traditionele manier gerookt. Heerlijk! En een terechte winnaar van de titel als je het ons vraagt.

Eberhardjes van Stichting Hart voor je Stad

Sinds 5 mei 2018 heeft de stad Amsterdam een eigen koekje: het Eberhardje. Het hartvormige koekje met de bekende drie Amsterdamse Andreaskruisen is vernoemd naar de voormalige burgemeester Eberhard van der Laan, die in 2017 overleed. Stichting Hart voor je Stad zet zich, net als Van der Laan vroeger deed, in voor de verbinding in de stad. En dat is dus ook precies waar dit koekje voor staat: liefde en verbinding. Die verbinding hebben de Eberhardjes wel weten te vinden met de stemmers, want de publieksprijs werd overtuigend in de wacht gesleept.

Inspireren en Stimuleren

MKB-Amsterdam wil met het ‘Product van de Maand’ ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten of diensten; producten die iets bijzonders betekenen voor hun klanten en uitblinken in creativiteit, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. ‘Product van de Maand’ wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam.

Nu we in de decembermaand zijn aanbeland is het bijna zover: de strijd om het Product van het Jaar barst binnenkort los. Alle winnaars van het Product van de Maand in 2021 zullen nog één keer de strijd met elkaar aanbinden voor deze titel. Meer weten? Houd onze website, socials en nieuwsbrief goed in de gaten!

Bekijk hier de bekendmaking van de winnaars: