Hoe kunnen we de klimaatverandering een halt toe roepen? Hoe maken we meer ruimte voor natuur en brengen we de uitstoot van CO2 drastisch terug? Die vragen staan centraal tijdens Double Nature Day, op 25 mei in de Tolhuistuin in Amsterdam. En daar kun je gratis bij zijn! Lees dus snel verder.

Double Nature Day is onderdeel van een programma van de Climate Cleanup Foundation. Die organiseert van 22 tot en met 25 mei een reeks evenementen rond het verdubbelen van de natuur en het toepassen van herstellende praktijken om het teveel aan CO2 wereldwijd op te ruimen. De evenementen zijn bedoeld om mensen en bedrijven te verbinden om samen de schouders onder die doelen te zetten.

Wat gebeurt er allemaal tijdens Double Nature Day?

Ben jij er op 25 mei bij in de Tolhuistuin? Je kunt een interessante dag met inspirerende sprekers verwachten, zoals auteur Lyla June Johnston die meer vertelt over de historische context achter hedendaagse klimaatproblemen, onderzoekers Alexander Ebbing die uitleg komt geven over oceaanlandbouw en Sacha Brons van Climate Cleanup die meer komt vertellen over biobased bouwen, oftewel bouwen met natuurlijke materialen. Maar let wel: dit is nog maar het tipje van de sluier! Het programma heeft nog veel meer te bieden, dus zorg dat je erbij bent.

Ben jij ook gemotiveerd om aan de slag te gaan en de klimaatverandering te helpen omkeren? En wil jij ook de weg vrijmaken voor biobased oplossingen in bijvoorbeeld de bouw en andere globale kwesties? Dan is dit evenement echt iets voor jou. Klik op deze link voor meer informatie en om je ticket te reserveren. Daar kun je je ook aanmelden als Double Nature Ambassador en leuk nieuws: want dan is je ticket voor het evenement helemaal gratis!

 Tot 25 mei in de Tolhuistuin in Amsterdam!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.