MKB Amsterdam-bestuurslid en voorzitter van de werkgroep Duurzaamheid Jack Stuifbergen zoekt vrouwelijke ondernemers om zijn commissie mee te versterken. Op dit moment zijn er uitsluitend mannelijke leden en dat moet volgens hem veranderen.

”Het ondernemersklimaat in de regio Amsterdam is natuurlijk ontzettend divers en het is de bedoeling dat de werkgroepen die diversiteit ook vertegenwoordigen.” Daarom ziet Stuifbergen graag dat vrouwelijke ondernemers ook mee gaan denken over duurzaamheidsvraagstukken die te maken hebben met onze ondernemers. ”Duurzaamheid is natuurlijk een breed en gecompliceerd onderwerp. Het is dus alleen maar goed om vanuit meerdere perspectieven na te denken over mogelijke oplossingen.”

Word ook lid!

Ken jij vrouwelijke ondernemers wie het onderwerp duurzaamheid op het lijf geschreven is? Of ben je zelf een vrouwelijke ondernemer in de Metropoolregio Amsterdam en waag je je zelf graag aan deze nieuwe uitdaging? Mail dan naar j.stuifbergen@breedweer.nl en hopelijk mogen we je dan binnenkort verwelkomen bij MKB Amsterdam.