De provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. In 2021 faciliteren beide partijen iedere maand gratis expertsessies, netwerkevenementen en masterclasses. In een uitgebreid jaarprogramma voor Noord-Hollandse mkb’ers kom je meer te weten over circulair ondernemen en hoe je daarmee aan de slag kunt. Het programma wordt gratis aangeboden aan alle leden van MKB-Amsterdam.

Circulair ondernemen

Impact Hub en de provincie Noord-Holland willen zoveel mogelijk ondernemers op weg helpen met circulair ondernemen. Tijdens het jaarprogramma organiseren ze iedere maand gratis expertsessies, netwerkevenementen, virtuele rondleidingen en masterclasses. Daarin wordt dieper ingegaan op de verschillende aspecten van circulair ondernemen, zodat ondernemers ook echt aan de slag kunnen. U kunt hier het volledige programma bekijken.

Inschrijven

In totaal zijn er zes masterclasses om de (volgende) stap te zetten naar circulair ondernemen. Daarnaast kun je in twee inspiratietours binnen een circulaire keten inzicht krijgen in de voordelen, uitdagingen en mogelijkheden voor bedrijven. Ten slotte zijn er drie meetups om samen met ondernemers, academici, overheid, en startups samen te brainstormen over de kansen en uitdagingen die circulair ondernemen met zich meebrengt. Contact opnemen kan via de LinkedIn-groep. Inschrijven kan via deze link.

Waarom bieden Impact Hub en Noord-Holland dit gratis aan?

Ondernemers zijn van groot belang om het doel van een volledige circulaire economie in 2050 te behalen. In de Actieagenda Circulaire Economie 2021-2025 staat concreet wat de provincie Noord-Holland de komende vijf jaar gaat doen om de transitie te versnellen en de nodige systeemverandering voor elkaar te krijgen. Naast het jaarprogramma van Impact Hub biedt de provincie ondernemers nog veel meer. Van subsidieregelingen tot investeringsfondsen en van coaching tot hulp bij belemmerende wet- en regelgeving. Bekijk hier wat de provincie voor ondernemers kan betekenen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over het jaarprogramma van Impact Hub en de provincie Noord-Holland, neemt u dan gerust contact op met onze community manager Evelien. U kunt ook rechtstreeks contact zoeken met de provincie Noord-Holland: Jessica Schonewille.