Het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland richt zich tijdens de Week van de Veiligheid op veiligheid voor ondernemers. Het platform waarschuwt dat criminelen ondernemers steeds vaker als doelwit zien en stelt dat veiligheid vaak niet hun eerste prioriteit is. Daarom geeft het PVO jou als ondernemer deze week belangrijke informatie om je te weren tegen criminaliteit. Iedere werkdag komt een nieuw onderwerp aan bod.

Dinsdag 12 oktober bespreekt ervaringsdeskundige Debbie hoe je met een overval moet omgaan en hoe je een overval het beste kunt voorkomen.

Woensdag 13 oktober staat in het teken van ondermijnende criminaliteit. Een ondernemer vertelt hoe je daarmee om moet gaan en hoe je de eerste signalen van dit soort criminaliteit kunt herkennen.

Donderdag 14 oktober krijg je advies van een Amstelveense tabakszaakeigenaar over hoe je het beste kunt omgaan met agressie en geweld door verwarde personen.

Op vrijdag 15 oktober wordt alweer het laatste onderwerp besproken: winkeldiefstal. Hoe voorkom je dat nou zo goed mogelijk? En hoe richt je daarop je winkel in?

Meer weten? Kijk dan op de website van Platform Veilig Ondernemen, door hier te klikken.