Het Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland richt zich tijdens de Week van de Veiligheid op veiligheid voor ondernemers. Het platform waarschuwt dat criminelen ondernemers steeds vaker als doelwit zien en stelt dat veiligheid vaak niet hun eerste prioriteit is. Daarom geeft het PVO jou als ondernemer deze week belangrijke informatie om je te weren tegen criminaliteit. Iedere werkdag komt een nieuw onderwerp aan bod.

Dinsdag 12 oktober bespreekt ervaringsdeskundige Debbie hoe je met een overval moet omgaan en hoe je een overval het beste kunt voorkomen.

Woensdag 13 oktober staat in het teken van ondermijnende criminaliteit. Een ondernemer vertelt hoe je daarmee om moet gaan en hoe je de eerste signalen van dit soort criminaliteit kunt herkennen.

Donderdag 14 oktober krijg je advies van een Amstelveense tabakszaakeigenaar over hoe je het beste kunt omgaan met agressie en geweld door verwarde personen.

Op vrijdag 15 oktober wordt alweer het laatste onderwerp besproken: winkeldiefstal. Hoe voorkom je dat nou zo goed mogelijk? En hoe richt je daarop je winkel in?

Meer weten? Kijk dan op de website van Platform Veilig Ondernemen, door hier te klikken.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.