Met digitalisering kan je jouw bedrijf verder laten groeien. Daarom zijn wij, MKB-Amsterdam, samen met Ready To Scale, de Hogeschool van Amsterdam en de Gemeente Amsterdam, het Digitaliseringsoffensief gestart. Met het digitaliseringsoffensief ontdek je kansen die digitalisering biedt voor je bedrijf en is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij het oplossen van digitaliseringsuitdagingen. Dit doen we door het aanbieden van webinars, trainingen, groepsprogramma’s, matching en maatwerkondersteuning voor ondernemers met groeiambitie. Volgende week start de eerste webinar!

In deze teaser maak je kennis met de onderwerpen die de komende zes weken aan bod komen. Na het invullen van deze zelfscan, ontdek je jouw digitale groeimogelijkheden én krijg je gratis toegang tot de webinarreeks! Elke week word je in een blok van 10 tot 15 minuten op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom een relevant onderwerp. Na afloop ben je op de hoogte, maar beschik je ook over de juiste handvatten om het betreffende onderwerp direct te integreren in je eigen bedrijfsvoering. Op basis van bestaand onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam en de input van de ondernemers die de zelfscan al hebben ingevuld, is het volgende programma ontwikkeld:  

Programma Webinarreeks Digitaliseringsoffensief 
1 juni: blok 1 Online positionering van jouw merk en bedrijf
8 juni: blok 2 Personal Branding op LinkedIn
15 juni: blok 3 Vindbaarheid van je online website
22 juni: blok 4 Adverteren
29 juni: blok 5 Lead generation en online conversie
6 juli: blok 6 Content marketing

Benieuwd hoe jij je bedrijf met behulp van digitalisering kan laten groeien? Vul hier de zelfscan in en krijg toegang tot de webinarreeks! Elke week ontvang je een link naar een nieuwe webinar. 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

Bij de grote openbare werken die Amsterdam de komende jaren te wachten staan, zijn ook de belangen van veel ondernemers in het geding. Dat schrijven Willem Koster van Vereniging Amsterdam City, Pim Evers van KHN Amsterdam en Bart Drenth van MKB-Amsterdam in een brief aan wethouders Everhardt en De Vries.

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

In maart besloot de gemeente Amsterdam, dankzij een lobby van MKB-Amsterdam, dat ondernemers die gemeentelijke panden huren huurkorting zouden krijgen. Veel ondernemers zijn geholpen met deze maatregel, maar dat geldt niet voor iedereen. MKB-Amsterdam roept de gemeente Amsterdam op: bied maatwerk!

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Ruim een vierde van alle dienstverbanden is nu voor bepaalde tijd, voor de crisis was dat nog ongeveer een vijfde. Volgens hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen van de Tilburg University is het een bekend verschijnsel tijdens crises. In onzekere tijden zijn bedrijven geneigd de kat uit de boom te kijken.

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Op 4 juli zenden we een nieuwe MKB TV uit over het Regionaal Werkcentrum. In aanloop spreken we met voorzitters van ondernemersverenigingen over de arbeidsmarkt in hun regio. Vandaag: Gerco Tolsma, regionaal directeur van platform MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol.

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

Het is inmiddels even geleden, maar aankomende donderdag organiseert MKB-Amsterdam eindelijk weer een fysieke groeiborrel! De borrel vindt plaats in Brasserie Paardenburg, Amstelveen. Tijdens de bijeenkomst wordt de winnaar van het Product van de Maand bekendgemaakt.

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Covid-19 heeft ons afgelopen jaar al laten zien hoe belangrijk solidariteit is en hoe belangrijk contact met anderen voor iedereen is. Het thema van het jaarlijkse digitale zomerevent van Sociaal Werkkoepel Amsterdam, op 24 juni 2021, is actueler dan ooit: Verspreiden van inclusiviteit.