Eindelijk is het zover: de coronamaatregelen zijn versoepeld en we mogen weer bij elkaar komen. Dat betekent dat MKB-Amsterdam op maandag 7 maart weer een Groeiborrel organiseert! Iedereen is van harte welkom in de Oranjekerk in de Pijp voor een interessante workshop over cybercriminaliteit en de prijsuitreiking voor het Product van het Jaar 2021. Natuurlijk zullen een hapje en een drankje ook niet ontbreken.

Sinds de Groeiborrel van MKB-Amsterdam vorig jaar in een nieuw jasje gestoken is, is het mogelijk voor bedrijven om voorafgaand aan de borrel een workshop te geven. Mede-organisator vanuit de werkgroep Groei Peter Herrebout: ‘’Voor de vergoeding die bedrijven betalen voor het geven van de workshop biedt de Oranjekerk een ruimte voor de workshop aan. Daarbij mag ook gebruik worden gemaakt van aanwezige apparatuur. MKB-Amsterdam zorgt voor de nodige exposure en nodigt haar achterban uit. Bovendien kunnen wij met die vergoeding de borrel bekostigen. Een topdeal dus! En dat op een prachtige locatie in Amsterdam.’’

Een mooie kans om je expertise te delen dus! Zo dachten vier andere ondernemers er ook over, want voor de aankomende vier Groeiborrels is de workshopruimte al geboekt. Aankomende maandag kun je een workshop volgen over digitalisering en cybercriminaliteit. Je leert je hoe je met jouw onderneming kunt digitaliseren en vooral hoe je dat veilig doet. Die workshop wordt je aangeboden vanuit het Digitaliseringsoffensief. De workshop start om 16:00 uur ’s middags in de Oranjekerk en deelname is helemaal gratis. Na afloop kun je natuurlijk gezellig blijven borrelen!

Product van het Jaar

Ook wordt tijdens de Groeiborrel de winnaar van het Product van het Jaar 2021 bekendgemaakt! Uit alle winnaars van de juryprijs voor het Product van de Maand van 2021 kiest de vakjury één winnaar die er met de hoofdprijs van dit jaar vandoor gaat. Ook wordt er zoals gebruikelijk een publieksprijs uitgereikt waar men de afgelopen tijd voor heeft kunnen stemmen. Voorzitter van de werkgroep Groei Bert Bos kijkt uit naar de uitreiking: ”Dit is natuurlijk nog net even wat specialer dan de Product van de Maand-prijzen. Dit is hét hoogtepunt van het jaar! Bovendien is het een geweldige kans voor ondernemers om in het zonnetje te worden gezet.’’

Ben jij erbij aanstaande maandag? Meld je voor de Groeiborrel aan via deze link!

Ben je ook geïnteresseerd in de workshop? Meld je dan hier ook even aan. Eerst moet je je even registreren op deze website en dan kan je je aanmelden voor de workshop. Eenmaal op de website van het Digitaliseringsoffensief kun je nog meer gratis trainingen en webinars volgen om je bedrijf nog digitaler te maken.

De workshop start om 16:00 uur. Rond 17:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur) begint aansluitend op de workshop de Groeiborrel. Graag tot dan!

Heb jij interesse om een workshop te organiseren voorafgaand aan de Groeiborrel? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@mkb-amsterdam.nl en dan nemen wij contact met je op.