Eindelijk is het zover: de coronamaatregelen zijn versoepeld en we mogen weer bij elkaar komen. Dat betekent dat MKB-Amsterdam op maandag 7 maart weer een Groeiborrel organiseert! Iedereen is van harte welkom in de Oranjekerk in de Pijp voor een interessante workshop over cybercriminaliteit en de prijsuitreiking voor het Product van het Jaar 2021. Natuurlijk zullen een hapje en een drankje ook niet ontbreken.

Sinds de Groeiborrel van MKB-Amsterdam vorig jaar in een nieuw jasje gestoken is, is het mogelijk voor bedrijven om voorafgaand aan de borrel een workshop te geven. Mede-organisator vanuit de werkgroep Groei Peter Herrebout: ‘’Voor de vergoeding die bedrijven betalen voor het geven van de workshop biedt de Oranjekerk een ruimte voor de workshop aan. Daarbij mag ook gebruik worden gemaakt van aanwezige apparatuur. MKB-Amsterdam zorgt voor de nodige exposure en nodigt haar achterban uit. Bovendien kunnen wij met die vergoeding de borrel bekostigen. Een topdeal dus! En dat op een prachtige locatie in Amsterdam.’’

Een mooie kans om je expertise te delen dus! Zo dachten vier andere ondernemers er ook over, want voor de aankomende vier Groeiborrels is de workshopruimte al geboekt. Aankomende maandag kun je een workshop volgen over digitalisering en cybercriminaliteit. Je leert je hoe je met jouw onderneming kunt digitaliseren en vooral hoe je dat veilig doet. Die workshop wordt je aangeboden vanuit het Digitaliseringsoffensief. De workshop start om 16:00 uur ’s middags in de Oranjekerk en deelname is helemaal gratis. Na afloop kun je natuurlijk gezellig blijven borrelen!

Product van het Jaar

Ook wordt tijdens de Groeiborrel de winnaar van het Product van het Jaar 2021 bekendgemaakt! Uit alle winnaars van de juryprijs voor het Product van de Maand van 2021 kiest de vakjury één winnaar die er met de hoofdprijs van dit jaar vandoor gaat. Ook wordt er zoals gebruikelijk een publieksprijs uitgereikt waar men de afgelopen tijd voor heeft kunnen stemmen. Voorzitter van de werkgroep Groei Bert Bos kijkt uit naar de uitreiking: ”Dit is natuurlijk nog net even wat specialer dan de Product van de Maand-prijzen. Dit is hét hoogtepunt van het jaar! Bovendien is het een geweldige kans voor ondernemers om in het zonnetje te worden gezet.’’

Ben jij erbij aanstaande maandag? Meld je voor de Groeiborrel aan via deze link!

Ben je ook geïnteresseerd in de workshop? Meld je dan hier ook even aan. Eerst moet je je even registreren op deze website en dan kan je je aanmelden voor de workshop. Eenmaal op de website van het Digitaliseringsoffensief kun je nog meer gratis trainingen en webinars volgen om je bedrijf nog digitaler te maken.

De workshop start om 16:00 uur. Rond 17:00 uur (inloop vanaf 16:30 uur) begint aansluitend op de workshop de Groeiborrel. Graag tot dan!

Heb jij interesse om een workshop te organiseren voorafgaand aan de Groeiborrel? Laat het ons weten! Stuur een mail naar info@mkb-amsterdam.nl en dan nemen wij contact met je op.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Hoe kan Google Analytics helpen om jouw groei- of bedrijfsdoelen te behalen? Daar kom je achter tijdens de gratis workshop van het Digitaliseringsoffensief. Schrijf je snel in voor de gratis workshop op 12 december! Blijf je daarna ook gezellig voor de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel van het jaar?

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

Signalen uit de markt laten dit najaar al uitschieters naar 15 procent huurindexatie zien. Bij een explosief stijgende huur bovenop de energierekening betalen ondernemers dus dubbel de rekening. Ondernemer Iresh Soekhoe: ‘Ik merk dat het veel vergt van de gezondheid van ondernemers om continue in een overlevingsstand te staan. Zowel bij de overheid als bij vastgoedeigenaren is men zich niet bewust wat dat doet met kleine ondernemers.’

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Ooit over nagedacht om met jouw bedrijf op TikTok te gaan? Als je het aan Bert van Gulik van socialmediabedrijf BuzzPartners vraagt, biedt het platform dat zich kenmerkt door korte video’s van zo’n twintig seconden tal van kansen voor jou als ondernemer. Aan MKB-Amsterdam legt hij uit hoe TikTok jou kan helpen bij het bereiken van je publiek én hoe je er potentiële nieuwe klanten mee aantrekt. Van Gulik: ‘Dit is je kans om voorop te lopen!’

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Wat hebben een optimistische trui, een scheermes van bamboe, een kaasje uit Katwoude, een micro avontuur en een onverwoestbare tas gemeen? Ze zijn alle vijf in de race om de Product van de Maand prijs te winnen! Doe mee en stem op een mooi Amsterdams product! En kom 12 december naar onze Groeiborrel.

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof riep deze week het kabinet op tot minder regelgeving voor mkb ondernemers. Volgens Vonhof hollen we de laatste tijd van crisis naar crisis en dat ontneemt ons het zicht op de toekomst. Die crises zorgen bovendien voor een soort paniekvoetbal. ‘We proberen met nog weer nieuwe regels de boel op te lappen, maar al dat pleisters plakken helpt ons niet verder.’

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw favoriete Product van de Maand november! De volgende producten zijn geselecteerd: onverwoestbare tas van UNBEGUN, plasticvrije scheermesjes van Bamboovement, een reis niet ver van huis van Avontuur Dichtbij, biologische Jersey kaasje van Henri Willig en de trui van New Optimist! Breng nu je stem uit!