Maandagavond hebben we weer een geslaagde en drukbezochte Groeiborrel gehad in de Oranjekerk in de Pijp. Daarbij zijn er ook weer twee nieuwe winnaars voor het Product van de Maand oktober bekendgemaakt. Bedankt iedereen voor het komen en tot de volgende editie op 12 december!

De juryprijs voor het Product van de Maand ging deze keer naar de apple pie van Grünten. Over de winnaar sprak juryvoorzitter Bert Bos tijdens de borrel lovende woorden: “De Apple Pie van Grünten is een slim product. Typisch een product dat in Amsterdam bedacht wordt en tegendraads is het ook.” In de appeltaart is namelijk bloemkool verwerkt. Een slimme en vooral lekkere manier om aan je dagelijkse dosis groente te komen dus! Volgens de jury scoort het product op alle criteria goed: duurzaamheid, creativiteit én innovatie. “Bij verspreiding van dit product in Nederland lift het imago van Amsterdam mee. Hulde!”

Naast de juryprijs was er zoals gewoonlijk ook een publieksprijs. Dat is het product dat de meeste stemmen ontving van de lezers van de MKB-Amsterdam website, social kanalen en nieuwsbrief. Die prijs gaat naar Vini Mini! Ondernemers Jozien Boersma en Laurie Lancee willen ouders helpen om op een makkelijke, gezonde en betrouwbare manier allergenen te geven aan hun kind. Met Vini Mini ontwikkelden ze een pindasupplement dat kan worden toegevoegd aan babyhapjes. Daarmee vermindert de kans op het ontwikkelen van een pinda-allergie met 80 tot 85 procent. Weer zo’n creatief én innovatief product en dus evengoed een geweldige winnaar. Van harte gefeliciteerd!

Workshop adverteren op sociale media

Voorafgaand aan de Groeiborrel gaf social media-expert Alexis van Dam een workshop online adverteren op social media. Deze workshop werd georganiseerd door het Digitaliseringsoffensief. Daarin behandelde Van Dam wat online adverteren precies is, waarom dat belangrijk is voor je onderneming en uiteraard ook hoe je dat dan aanpakt! Dat veel ondernemers wel interesse hebben in online adverteren bleek maandagmiddag: het was volle bak bij de workshop.

12 december laatste Groeiborrel van 2022

Op maandag 12 december organiseert MKB-Amsterdam alweer de laatste Groeiborrel van het jaar. Ook dan is er weer een interessante workshop over Google Analytics te volgen. Houd dus de website, socials en nieuwsbrief van MKB-Amsterdam in de gaten. Zien we je daar?

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.