De vijf genomineerde producten voor de prijs van het Product van de Maand november zijn ‘on fire’! De stemmen stromen binnen. Na een eerste telling rolt de volgende top vijf eruit. Je kunt nog stemmen tot donderdag 8 december!

Voorlopige Top 5!

Op de eerste plaats staat de onverwoestbare tas van Unbegun, dicht op de hielen gezeten door het plasticvrije scheermesje van Bamboovement. De achtervolging wordt geleid door het micro avontuur van Avontuur Dichtbij, het Katwoudse kaasje van Henri Willig en de zero waste trui van New Optimist. Wij van de redactie vinden het heel bijzonder dat zulke uiteenlopende, originele en duurzame producten allemaal uit de koker van onze mede-Amsterdammers zijn gekomen. “Hulde!”, om met juryvoorzitter Bert Bos te spreken.

Stem op je favoriete product!

Nu je helemaal op de hoogte bent is het tijd om te kiezen: wie is jouw favoriet? Breng hier je stem uit en help dat product naar de winst van de publieksprijs! Tijdens de Groeiborrel van MKB-Amsterdam op 12 december worden de winnaars van de juryprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Alvast dank voor het stemmen en tot de Groeiborrel!

Waar en wanneer is de borrel?

Lokatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam

maandag 12 december, van 17.00 – 19.00 uur

Wil je ook komen? Schrijf je dan in via de website.

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.