De gemeente Amsterdam heeft vanaf zaterdag 21 maart de venstertijden verruimd. Nu kan geleverd worden van 7 uur tot 21 uur. Ondernemersorganisaties hadden gevraagd om deze verruiming omdat veel winkels ook hun openingstijden hebben aangepast.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marja Meijer

Marja Meijer

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Blij met versoepelingen

Blij met versoepelingen

Vonhof: ‘Hiermee wordt eindelijk meer mogelijk voor sectoren die al maanden dicht zijn, zoals de sportscholen en dieren- en pretparken. Wij willen dat het steunpakket wordt verbeterd en doorgetrokken tot het eind van 2021. Dit geeft ondernemers rust en zekerheid. En wat zonder testen veilig open kán, móet ook zonder testen open.’

Toenemende leegstand winkelpanden is zorgelijk

Toenemende leegstand winkelpanden is zorgelijk

Door de coronacrisis komen er steeds meer winkelpanden in het centrum van grote steden leeg te staan. Voorzitter Bart Drenth: ‘’Winkels zijn van groot belang voor levendige binnensteden en een gezond ondernemersklimaat. We zitten niet te wachten op winkels in een weiland.’’

De kunst van het improviseren

De kunst van het improviseren

De evenementenbranche in de regio Amsterdam kampt misschien nog wel meer dan elders in het land met de beperkingen. Dat leidt tot veel onrust, maar ook tot sprankelende nieuwe ideeën en bijzondere initiatieven. Zeker de culturele sector laat zich niet onberoerd, met hopelijk de verruiming van de coronaregels in het verschiet.

Werk maken van circulair ondernemen

Werk maken van circulair ondernemen

De provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. In een uitgebreid jaarprogramma voor mkb’ers kom je meer te weten over circulair ondernemen en hoe je daarmee aan de slag kunt.