Maandagavond vond in de Oranjekerk in de Pijp de laatste Groeiborrel van het jaar plaats. Daar zijn de winnaars van het Product van de Maand november bekendgemaakt én blikten we alvast vooruit naar de grote eindstrijd om de titel Product van het Jaar 2022! Hopelijk zien we jullie allemaal weer tijdens de eerstvolgende editie in het nieuwe jaar: blok maandag 9 januari dus alvast in je agenda.

De vakjury voor het Product van de Maand november benoemde de onverwoestbare tas van UNBEGUN tot winnaar van de juryprijs. Voorzitter Bert Bos prijst het duurzaam aspect van het product: “De reductie van de CO2 uitstoot is manifest. Geen recyclen maar upcyclen. Noem het een hoogtepunt in de Amsterdamse economie met uitstraling naar buiten.” Maar daar blijft het niet bij: ook het uiterlijk van de producten van UNBEGUN kan op complimenten rekenen. “Het zijn stuk voor stuk producten die brutaal, stoer en kek zijn en in toenemende mate onderdeel uitmaken van het Amsterdamse straatbeeld. Daar kun je echt sier mee maken.”

De publieksprijs die op de meeste stemmen van onze volgers kon rekenen was het biologische jersey kaasje van Henri Willig. Die kaas wordt lokaal geproduceerd op een boerderij in Katwoude. Op onze Groeiborrel was het kaasje ook te proeven en dat beviel meer dan goed! We kunnen dus wel stellen dat we met deze twee geweldige winnaars van het Product van de Maand het jaar goed afsluiten. Winnaars, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel!

Voorafgaand aan de Groeiborrel gaf online marketingbureau Whello een workshop over Google Analytics. Natasja Veldman van DPG Media volgde de workshop en was erg enthousiast: “Dit is hele goede en nuttige basisinformatie voor elke mkb’er.” Ondernemer Elisabeth Schmeltz zegt dat haar interesse voor digital targeting is gewekt. “Ik ging hier blanco naartoe maar ga nu zeker meer onderzoek doen!”

Tot in 2023!

Zoals gezegd zit de laatste Groeiborrel van het jaar erop. Maar het goede nieuws is dat we in 2023 gewoon weer terug zijn! Op maandag 9 januari komen we weer samen in de Oranjekerk voor een borrel en natuurlijk de bekendmaking van het Product van het Jaar 2022! Breng jij ook je stem uit? Klik dan hier! En heel graag tot in het nieuwe jaar.

Met het ‘Product van de Maand’ wil MKB-Amsterdam ondernemers inspireren en stimuleren in de ontwikkeling van hun producten. Mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!