In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september. Save the date!

De winnaar van het Product van de Maand juli zal tijdens de Groeiborrel in september worden bekendgemaakt. We vinden het natuurlijk erg leuk als jullie daar allemaal bij zijn! Zet daarom alvast 16 september in je agenda. Of klik gelijk op de aanmeldlink.

Donderdag 16 september start vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief op een nader te bepalen locatie. Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo mkb bedrijven te laten groeien. Het voorprogramma begint vanaf 16.00 uur en je kunt van gratis workshops gebruik maken. Een proeverij van diverse onderwerpen gericht op digitalisering en een informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur zal de wethouder van Economische Zaken, Victor Everhardt, de officiële start geven van dit project en tevens van de MKB Groeiborrel met uitreiking Product van de Maand.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.