In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september. Save the date!

De winnaar van het Product van de Maand juli zal tijdens de Groeiborrel in september worden bekendgemaakt. We vinden het natuurlijk erg leuk als jullie daar allemaal bij zijn! Zet daarom alvast 16 september in je agenda. Of klik gelijk op de aanmeldlink.

Donderdag 16 september start vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief op een nader te bepalen locatie. Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo mkb bedrijven te laten groeien. Het voorprogramma begint vanaf 16.00 uur en je kunt van gratis workshops gebruik maken. Een proeverij van diverse onderwerpen gericht op digitalisering en een informatiemarkt. Vanaf 18.00 uur zal de wethouder van Economische Zaken, Victor Everhardt, de officiële start geven van dit project en tevens van de MKB Groeiborrel met uitreiking Product van de Maand.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.

MKB Mail zomerstop

MKB Mail zomerstop

De redactie van MKB Mail wenst alle lezers een fijne zomer! Vanaf dinsdag 24 augustus zijn we er weer. Mocht je tips hebben voor verhalen of artikelen over ondernemen in de regio dan horen we het graag. Via marcia.appels@mkb-amsterdam.nl.

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

MKB-Nederland roept het kabinet op de vergoeding uit het garantiefonds voor gemaakte kosten in deze sector op te trekken naar 100 procent. En wat betreft het steunpakket: een oproep om eerder aangekondigde besluiten te heroverwegen.

‘Snel met wethouder om tafel over versmalling Weesperstraat’

‘Snel met wethouder om tafel over versmalling Weesperstraat’

Ondernemers willen in overleg met wethouder De Vries over de versmalling van de Weesperstraat. Pas als de werkzaamheden rond dit deel zijn afgerond kan er een raadsdebat over plaatsvinden. En dat is te laat om het tij nog te kunnen keren, zegt vice-voorzitter Guido Frankfurther vandaag in De Telegraaf.