Binnenkort geeft data-expert Jurjen Helmus een webinar over hoe jij data slim kunt gebruiken voor jouw bedrijf. Wist je namelijk dat data jou kunnen helpen bij het vergroten van jouw klanttevredenheid, kostenbesparing en slimmere bedrijfsprocessen?

In de webinar legt Helmus uit hoe jij data op een slimme manier in kunt zetten en hoe je dit door middel van digitalisering voor elkaar kunt krijgen. Ook praat hij je bij over verschillende voorbeelden uit de praktijk, van ondernemers die jou al voor zijn gegaan. Die ervaringen kun je meenemen en toepassen als je zelf aan de slag gaat met het creëren van een datagedreven werkomgeving.

Zie jij kansen voor jouw eigen onderneming en wil je meer weten? Dat kan! Stuur een mail naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl en dan zorgen wij dat je informatie over data en tijdstip plus toegang krijgt voor de webinar. En als je dan toch bezig bent, meld je dan ook gelijk aan voor de SEO-training van Alexis van Dam op 19 oktober! Waarom? Dat lees je hier.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.