Binnenkort geeft data-expert Jurjen Helmus een webinar over hoe jij data slim kunt gebruiken voor jouw bedrijf. Wist je namelijk dat data jou kunnen helpen bij het vergroten van jouw klanttevredenheid, kostenbesparing en slimmere bedrijfsprocessen?

In de webinar legt Helmus uit hoe jij data op een slimme manier in kunt zetten en hoe je dit door middel van digitalisering voor elkaar kunt krijgen. Ook praat hij je bij over verschillende voorbeelden uit de praktijk, van ondernemers die jou al voor zijn gegaan. Die ervaringen kun je meenemen en toepassen als je zelf aan de slag gaat met het creëren van een datagedreven werkomgeving.

Zie jij kansen voor jouw eigen onderneming en wil je meer weten? Dat kan! Stuur een mail naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl en dan zorgen wij dat je informatie over data en tijdstip plus toegang krijgt voor de webinar. En als je dan toch bezig bent, meld je dan ook gelijk aan voor de SEO-training van Alexis van Dam op 19 oktober! Waarom? Dat lees je hier.