Laat je verrassen en inspireren om aan de slag te gaan met het Sociaal Akkoord.

Als werkgever wil je met je hoofd én met je hart ondernemen. Een fijn bedrijf met goede financiële resultaten. Daar hoort van alles bij. Ook dat je kijkt naar de samenstelling van je bedrijf.

Heb jij ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk? Of nog niet? Hoe werkt het? Waar moeten we aan voldoen? Hoe kan het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) daarbij helpen?

In deze op maat gemaakte theatervoorstelling van het WSP Groot-Amsterdam (24 mei, Theater De Omval in Diemen) laten ondernemers en werkzoekenden zien wat er komt kijken bij het in dienst nemen en houden van iemand met een arbeidsbeperking. Na afloop is er een borrel en kun je napraten met andere werkgevers en met de medewerkers van het WSP die precies weten waar je op moet letten en je verder kunnen helpen.

Kijk snel in de agenda om je kaarten te reserveren!