Laat je verrassen en inspireren om aan de slag te gaan met het Sociaal Akkoord.

Als werkgever wil je met je hoofd én met je hart ondernemen. Een fijn bedrijf met goede financiële resultaten. Daar hoort van alles bij. Ook dat je kijkt naar de samenstelling van je bedrijf.

Heb jij ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk? Of nog niet? Hoe werkt het? Waar moeten we aan voldoen? Hoe kan het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) daarbij helpen?

In deze op maat gemaakte theatervoorstelling van het WSP Groot-Amsterdam (24 mei, Theater De Omval in Diemen) laten ondernemers en werkzoekenden zien wat er komt kijken bij het in dienst nemen en houden van iemand met een arbeidsbeperking. Na afloop is er een borrel en kun je napraten met andere werkgevers en met de medewerkers van het WSP die precies weten waar je op moet letten en je verder kunnen helpen.

Kijk snel in de agenda om je kaarten te reserveren!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wat moet een bedrijf doen om een MBO-stagiair in dienst te kunnen nemen? Daarover spraken we met Jan Willem Mans, manager van de regio Noord-Holland voor SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: ‘’We bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat bedrijven goede erkende leerbedrijven worden.’’

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.