Laat je verrassen en inspireren om aan de slag te gaan met het Sociaal Akkoord.

Als werkgever wil je met je hoofd én met je hart ondernemen. Een fijn bedrijf met goede financiële resultaten. Daar hoort van alles bij. Ook dat je kijkt naar de samenstelling van je bedrijf.

Heb jij ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk? Of nog niet? Hoe werkt het? Waar moeten we aan voldoen? Hoe kan het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) daarbij helpen?

In deze op maat gemaakte theatervoorstelling van het WSP Groot-Amsterdam (24 mei, Theater De Omval in Diemen) laten ondernemers en werkzoekenden zien wat er komt kijken bij het in dienst nemen en houden van iemand met een arbeidsbeperking. Na afloop is er een borrel en kun je napraten met andere werkgevers en met de medewerkers van het WSP die precies weten waar je op moet letten en je verder kunnen helpen.

Kijk snel in de agenda om je kaarten te reserveren!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!