Met deze Mastercourse leer jij hoe je onderneming succesvol van Start-up naar Scale-up tilt op een hands-on op maat aanpak gericht op MKBers!

• Maak je eigen doorgroeiplan.
  • Wissel ervaringen uit met ondernemers.
  • Tackel je eigen vraagstukken!

De insteek is pragmatisch. Naast het opdoen van kennis, wordt er aan een eigen doorgroeiplan gewerkt.
Het is een combinatie van theorie en praktijk, met onderwerpen als: strategievorming, duurzaamheid, digitaal, HRM en verdienmodellen. Hierbij wordt de kennis van de Hogeschool van Amsterdam en de ondernemers-expertise van de docenten volop benut. De Mastercourse Start-Up Scale-Up MKB komt voort uit een samenwerkingsverband tussen MKB Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

Cursusduur: één kwartaal, drie cursusdagen.

Datum opties:
1e kwartaal 2018: 2 feb, 9 mrt en 6 apr.
2e kwartaal 2018: 20 apr, 25 mei en  22 jun.
4e kwartaal 2018: 28 sept, 1 nov en  30 nov.
Tijden: Vrijdags 9.00 – 17.00 uur
Locatie: Hogeschool van Amsterdam
Borrel: Jazeker, volop netwerk mogelijkheden!
Kosten: 950 euro

Voor meer informatie, inschrijving, en ervaringen van voormalige deelnemersbezoek; www.hva.nl/startupscaleup

“Deze Mastercourse helpt ons een
doorgroeiplan te maken om volgend