De strijd om de titel ‘Product van de Maand’ mei/juni is in volle gang. Drie mooie Amsterdamse producten hebben jouw stem hard nodig. Je hebt nog één week de tijd om ze aan de titel te helpen.

Op dit moment gaat kanshebber TCA Taxi aan kop. De dienst lanceerde onlangs een gloednieuwe app waarmee passagiers snel en gemakkelijk hun rit kunnen boeken en betalen. De ritprijs die de passagier betaalt gaat voor honderd procent naar de chauffeur. Zo wil TCA ervoor zorgen dat chauffeurs genoeg verdienen om verantwoord te werken en te investeren in een veilige en uitstootvrije auto.

Het tweede product dat kans maakt op de titel is de biologische worst van Brandt & Levie. Ondernemers Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie hebben een belangrijke missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Voor het maken van de worst gebruiken de worstmakers uitsluitend goed gehouden Nederlands varken; eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens. Alle worsten hebben een culinaire inslag, in allerlei verschillende soorten en smaken.

Of is het toch de Zatte Tripel van Brouwerij ’t IJ die er met de prijs vandoor gaat? Het zwaar blonde bier is licht zoet van smaak en met de geur van fruit en een vleugje graan. De Zatte Tripel is het allereerste bier dat ooit door Brouwerij ‘t IJ werd gebrouwen. Al in 1985 stroomde het Amsterdamse speciaalbier uit de fusten. Nu, ruim 35 jaar later, geldt de Zatte Tripel nog altijd als een van de favoriete in Amsterdam gebrouwen bieren.

Stemmen kan nog één week!

Stemmen kan nog tot 14 juni 13:00 uur. In een week tijd kan er nog van alles gebeuren, dus haast je naar de (digitale) stembus! Die vind je door hier te klikken. De winnaar wordt op donderdag 17 juni bekendgemaakt tijdens de borrel van MKB-Amsterdam in Brasserie Paardenburg. Natuurlijk maken we de winnaar ook bekend in onze nieuwsbrief.

Nog aan het twijfelen? Bekijk hier de nominatiefilm:

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

‘Geef ondernemers meer inzicht in gevolgen Grote Werken’

Bij de grote openbare werken die Amsterdam de komende jaren te wachten staan, zijn ook de belangen van veel ondernemers in het geding. Dat schrijven Willem Koster van Vereniging Amsterdam City, Pim Evers van KHN Amsterdam en Bart Drenth van MKB-Amsterdam in een brief aan wethouders Everhardt en De Vries.

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

Huurkorting op gemeentevastgoed: hoe gaat het nu?

In maart besloot de gemeente Amsterdam, dankzij een lobby van MKB-Amsterdam, dat ondernemers die gemeentelijke panden huren huurkorting zouden krijgen. Veel ondernemers zijn geholpen met deze maatregel, maar dat geldt niet voor iedereen. MKB-Amsterdam roept de gemeente Amsterdam op: bied maatwerk!

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Aandeel flexbanen sinds coronacrisis fors gestegen

Ruim een vierde van alle dienstverbanden is nu voor bepaalde tijd, voor de crisis was dat nog ongeveer een vijfde. Volgens hoogleraar Arbeidsmarkt Ton Wilthagen van de Tilburg University is het een bekend verschijnsel tijdens crises. In onzekere tijden zijn bedrijven geneigd de kat uit de boom te kijken.

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Gerco Tolsma: ”Neem de tijd voor je personeel”

Op 4 juli zenden we een nieuwe MKB TV uit over het Regionaal Werkcentrum. In aanloop spreken we met voorzitters van ondernemersverenigingen over de arbeidsmarkt in hun regio. Vandaag: Gerco Tolsma, regionaal directeur van platform MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol.

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

We mogen weer: Groeiborrel op donderdag 17 juni!

Het is inmiddels even geleden, maar aankomende donderdag organiseert MKB-Amsterdam eindelijk weer een fysieke groeiborrel! De borrel vindt plaats in Brasserie Paardenburg, Amstelveen. Tijdens de bijeenkomst wordt de winnaar van het Product van de Maand bekendgemaakt.

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Zomerevent: Verspreiden van inclusiviteit

Covid-19 heeft ons afgelopen jaar al laten zien hoe belangrijk solidariteit is en hoe belangrijk contact met anderen voor iedereen is. Het thema van het jaarlijkse digitale zomerevent van Sociaal Werkkoepel Amsterdam, op 24 juni 2021, is actueler dan ooit: Verspreiden van inclusiviteit.