De strijd om de titel ‘Product van de Maand’ mei/juni is in volle gang. Drie mooie Amsterdamse producten hebben jouw stem hard nodig. Je hebt nog één week de tijd om ze aan de titel te helpen.

Op dit moment gaat kanshebber TCA Taxi aan kop. De dienst lanceerde onlangs een gloednieuwe app waarmee passagiers snel en gemakkelijk hun rit kunnen boeken en betalen. De ritprijs die de passagier betaalt gaat voor honderd procent naar de chauffeur. Zo wil TCA ervoor zorgen dat chauffeurs genoeg verdienen om verantwoord te werken en te investeren in een veilige en uitstootvrije auto.

Het tweede product dat kans maakt op de titel is de biologische worst van Brandt & Levie. Ondernemers Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie hebben een belangrijke missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Voor het maken van de worst gebruiken de worstmakers uitsluitend goed gehouden Nederlands varken; eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren en biologische varkens. Alle worsten hebben een culinaire inslag, in allerlei verschillende soorten en smaken.

Of is het toch de Zatte Tripel van Brouwerij ’t IJ die er met de prijs vandoor gaat? Het zwaar blonde bier is licht zoet van smaak en met de geur van fruit en een vleugje graan. De Zatte Tripel is het allereerste bier dat ooit door Brouwerij ‘t IJ werd gebrouwen. Al in 1985 stroomde het Amsterdamse speciaalbier uit de fusten. Nu, ruim 35 jaar later, geldt de Zatte Tripel nog altijd als een van de favoriete in Amsterdam gebrouwen bieren.

Stemmen kan nog één week!

Stemmen kan nog tot 14 juni 13:00 uur. In een week tijd kan er nog van alles gebeuren, dus haast je naar de (digitale) stembus! Die vind je door hier te klikken. De winnaar wordt op donderdag 17 juni bekendgemaakt tijdens de borrel van MKB-Amsterdam in Brasserie Paardenburg. Natuurlijk maken we de winnaar ook bekend in onze nieuwsbrief.

Nog aan het twijfelen? Bekijk hier de nominatiefilm: