MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in (de buurt van) Amsterdam. Deze keer: het Zomerspektakel bij Stadsboerderij Osdorp.

Vraag jij je af hoe je de kids moet vermaken tijdens hun zomervakantie in Nederland? Daar weten ze bij Stadsboerderij Osdorp wel raad mee. Ondernemer en eigenaar van de boerderij Martin ten Brinke organiseert daar op 28 augustus een Zomerspektakel met allerlei activiteiten. In aanloop naar 28 augustus zijn ook allerlei workshops te doen op de boerderij.

Daarbij kun je aan verschillende dingen denken. Er wordt geknutseld, muziek gemaakt en gezond én lokaal gekookt! De boerderij verbouwt namelijk ook zelf gewassen die in de gerechten worden gebruikt. Voor alle leeftijdsgroepen is er iets leuks te beleven. Bekijk voor meer informatie en om je aan te melden de website van Stadsboerderij Osdorp, en zet 28 augustus met grote letters het Zomerspektakel in je agenda!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschool van Beek: ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!