MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in (de buurt van) Amsterdam. Deze keer: het Zomerspektakel bij Stadsboerderij Osdorp.

Vraag jij je af hoe je de kids moet vermaken tijdens hun zomervakantie in Nederland? Daar weten ze bij Stadsboerderij Osdorp wel raad mee. Ondernemer en eigenaar van de boerderij Martin ten Brinke organiseert daar op 28 augustus een Zomerspektakel met allerlei activiteiten. In aanloop naar 28 augustus zijn ook allerlei workshops te doen op de boerderij.

Daarbij kun je aan verschillende dingen denken. Er wordt geknutseld, muziek gemaakt en gezond én lokaal gekookt! De boerderij verbouwt namelijk ook zelf gewassen die in de gerechten worden gebruikt. Voor alle leeftijdsgroepen is er iets leuks te beleven. Bekijk voor meer informatie en om je aan te melden de website van Stadsboerderij Osdorp, en zet 28 augustus met grote letters het Zomerspektakel in je agenda!