MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

In Haven Winkeloord in Vinkeveen vind je Zwier: een plek om tot rust te komen en vooral even te doen waar je zelf zin in hebt. Je kunt er een plekje boeken om all-in te overnachten. Daarvoor zijn Zwiertenten beschikbaar, maar de havenhuisjes zijn misschien nog wel een beter idee. Gratis tip van ons: daarbij mag je gebruik maken van de houtgestookte hottub met uitzicht op de boten in de haven. 

Ook kun je hier yogalessen volgen, bijvoorbeeld tijdens een 3-daags solo retraite die je voor deze zomer kunt boeken. En over eten hoef je ook niet na te denken; er wordt namelijk heerlijk biologisch en gezond voor je gekookt bij Zwier. Zo kun jij echt even opladen en uitrusten van alle dagelijkse drukte.

De actievelingen onder ons kunnen met een sloep of zeilbootje de Vinkeveense Plassen plassen verkennen en zijn er kano’s en supboards te huur. Krijg jij al een beetje vakantiegevoel als je dit leest? Wij in ieder geval wel. Vanaf de Ring A10 is het nog geen tien minuten rijden naar Zwier. Voor het echte vakantiegevoel hoef je dus echt niet ver van huis, zo blijkt maar weer.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.

MKB Mail zomerstop

MKB Mail zomerstop

De redactie van MKB Mail wenst alle lezers een fijne zomer! Vanaf dinsdag 24 augustus zijn we er weer. Mocht je tips hebben voor verhalen of artikelen over ondernemen in de regio dan horen we het graag. Via marcia.appels@mkb-amsterdam.nl.

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

‘Begrip voor maatregelen, drama voor evenementenbranche’

MKB-Nederland roept het kabinet op de vergoeding uit het garantiefonds voor gemaakte kosten in deze sector op te trekken naar 100 procent. En wat betreft het steunpakket: een oproep om eerder aangekondigde besluiten te heroverwegen.

‘Snel met wethouder om tafel over versmalling Weesperstraat’

‘Snel met wethouder om tafel over versmalling Weesperstraat’

Ondernemers willen in overleg met wethouder De Vries over de versmalling van de Weesperstraat. Pas als de werkzaamheden rond dit deel zijn afgerond kan er een raadsdebat over plaatsvinden. En dat is te laat om het tij nog te kunnen keren, zegt vice-voorzitter Guido Frankfurther vandaag in De Telegraaf.