MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.

Ondernemers in de Hallen in Amsterdam-West hebben de handen ineengeslagen om het Bellamyplein om te toveren tot Stadsstrand de Hallen. Samen met De FilmHallen, de Kanarieclub en de Hallen Studio’s is daar een plek ingericht om te dansen, eten en drinken, te genieten van een afwisselend programma met films en muziek, of om gewoon lekker in de zon te zitten natuurlijk.

In Nederland komt het ook weleens voor dat het mooie weer ons in de steek laat, maar dat is voor Stadsstrand de Hallen geen probleem. Activiteiten kunnen namelijk gewoon naar binnen worden verplaatst.

Iedere donderdag- en zaterdagavond is er een filmavond met afwisselend aanbod. Ook kan er worden gedanst tijdens het Sangria Feestje of de Live Latin Night, en op een aantal zondagen is er een Boozy Brunch. Wil je langskomen met kinderen? Ook daar is aan gedacht; zo zijn er ook Family Sundays. Voetjes in het zand, op naar het stadsstrand!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.