Ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer twintig startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject. Met dit programma worden startende ondernemers en ZZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen. Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2023 en is gratis. Inschrijven kan nu.

Elke starter is welkom

Startende ondernemers in Haarlemmermeer zijn belangrijk voor de lokale economie. Door succesvol ondernemerschap ontstaat werkgelegenheid, een veelzijdige economie en innovatie. Veel starters vinden het prettig om ondersteund te worden bij het vergroten van hun naamsbekendheid of de klantenwerving, ook om te sparren met andere startende ondernemers. Om hen actief te ondersteunen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al vele ondernemers het coachtraject gevolgd.

Wethouder Marja Ruigrok (Economische zaken): “Met ZAAI Haarlemmermeer helpen we startende ondernemers hun bedrijf succesvoller te maken en hun netwerk binnen ondernemend Haarlemmermeer te vergroten. Er is plek voor ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Of je nu woont in Abbenes, Badhoevedorp, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of een andere Haarlemmermeerse kern, elke starter is welkom. Schrijf je dus nu in en zet de volgende stap op weg naar succes!”

Voor wie is ZAAI bedoeld?

ZAAI is bedoeld voor startende ondernemers of ZZP’ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met ondernemen. Jouw bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen. En je bent minstens 24 uur per week actief werkzaam vanuit jouw bedrijf.

Eigen Inzet

Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze met 100 procent motivatie en inzet deelnemen. Hun inzet en aanwezigheid wordt verwacht bij alle programmaonderdelen en opdrachten.

Meld je aan!

Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen en zich aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2023 tot en met 1 december 2022 via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. Na de sluiting van de inschrijving wordt een voorselectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten worden in december uitgenodigd om een elevator pitch te houden. ZAAI 2023 gaat in januari van start.

Voor vragen over (deelname aan) ZAAI kun je terecht bij programmamanager en coach Florence Damen. Zij is bereikbaar via email info@zaaihaarlemmermeer.nl of per telefoon op 06-41240122.

ZAAI Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP), ZP-NET, MeerBusiness, Flow Development en Marketingmama.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

Weesperstraat: Operatie geslaagd, patiënt overleden

MKB-Metropool Amsterdam heeft met instemming kennis genomen van de conclusie van het onderzoeksrapport over de Knip Weesperstraat: de knip Weesperstraat gaat definitief van tafel. Volgens het college was de proef wel geslaagd en heeft deze veel opgeleverd, maar...

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Laat het GVB zijn Kip met Gouden Eieren niet hoeven slachten

Volgens het concept Programma van Eisen van de Vervoersregio Amsterdam voor het GVB voor de komende jaren moet het openbaar vervoer (OV) in het centrum en de oude stadsdelen verslechteren ten gunste van de nieuwe centra buiten de Ring A10. Een slecht plan, vindt MKB-...

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Onze zustervereniging Amsterdam City komt op voor de belangen van ondernemend binnenstad en heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd de mening van ondernemers in de binnenstad over diverse onderwerpen te onderzoeken. De resultaten van het onderzoek worden...