Ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer twintig startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject. Met dit programma worden startende ondernemers en ZZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen. Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2023 en is gratis. Inschrijven kan nu.

Elke starter is welkom

Startende ondernemers in Haarlemmermeer zijn belangrijk voor de lokale economie. Door succesvol ondernemerschap ontstaat werkgelegenheid, een veelzijdige economie en innovatie. Veel starters vinden het prettig om ondersteund te worden bij het vergroten van hun naamsbekendheid of de klantenwerving, ook om te sparren met andere startende ondernemers. Om hen actief te ondersteunen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al vele ondernemers het coachtraject gevolgd.

Wethouder Marja Ruigrok (Economische zaken): “Met ZAAI Haarlemmermeer helpen we startende ondernemers hun bedrijf succesvoller te maken en hun netwerk binnen ondernemend Haarlemmermeer te vergroten. Er is plek voor ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Of je nu woont in Abbenes, Badhoevedorp, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of een andere Haarlemmermeerse kern, elke starter is welkom. Schrijf je dus nu in en zet de volgende stap op weg naar succes!”

Voor wie is ZAAI bedoeld?

ZAAI is bedoeld voor startende ondernemers of ZZP’ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met ondernemen. Jouw bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen. En je bent minstens 24 uur per week actief werkzaam vanuit jouw bedrijf.

Eigen Inzet

Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze met 100 procent motivatie en inzet deelnemen. Hun inzet en aanwezigheid wordt verwacht bij alle programmaonderdelen en opdrachten.

Meld je aan!

Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen en zich aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2023 tot en met 1 december 2022 via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. Na de sluiting van de inschrijving wordt een voorselectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten worden in december uitgenodigd om een elevator pitch te houden. ZAAI 2023 gaat in januari van start.

Voor vragen over (deelname aan) ZAAI kun je terecht bij programmamanager en coach Florence Damen. Zij is bereikbaar via email info@zaaihaarlemmermeer.nl of per telefoon op 06-41240122.

ZAAI Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP), ZP-NET, MeerBusiness, Flow Development en Marketingmama.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Bereik jouw bedrijfsdoelen met Google Analytics

Hoe kan Google Analytics helpen om jouw groei- of bedrijfsdoelen te behalen? Daar kom je achter tijdens de gratis workshop van het Digitaliseringsoffensief. Schrijf je snel in voor de gratis workshop op 12 december! Blijf je daarna ook gezellig voor de laatste MKB-Amsterdam Groeiborrel van het jaar?

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

‘Extreme huurindexatie is te zware last voor ondernemers’

Signalen uit de markt laten dit najaar al uitschieters naar 15 procent huurindexatie zien. Bij een explosief stijgende huur bovenop de energierekening betalen ondernemers dus dubbel de rekening. Ondernemer Iresh Soekhoe: ‘Ik merk dat het veel vergt van de gezondheid van ondernemers om continue in een overlevingsstand te staan. Zowel bij de overheid als bij vastgoedeigenaren is men zich niet bewust wat dat doet met kleine ondernemers.’

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Waar wacht je nog op? Aan de slag met TikTok!

Ooit over nagedacht om met jouw bedrijf op TikTok te gaan? Als je het aan Bert van Gulik van socialmediabedrijf BuzzPartners vraagt, biedt het platform dat zich kenmerkt door korte video’s van zo’n twintig seconden tal van kansen voor jou als ondernemer. Aan MKB-Amsterdam legt hij uit hoe TikTok jou kan helpen bij het bereiken van je publiek én hoe je er potentiële nieuwe klanten mee aantrekt. Van Gulik: ‘Dit is je kans om voorop te lopen!’

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Verkiezing product van de maand is in volle gang!

Wat hebben een optimistische trui, een scheermes van bamboe, een kaasje uit Katwoude, een micro avontuur en een onverwoestbare tas gemeen? Ze zijn alle vijf in de race om de Product van de Maand prijs te winnen! Doe mee en stem op een mooi Amsterdams product! En kom 12 december naar onze Groeiborrel.

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

Succesvolle lobby inspanningen MKB-Nederland

MKB-Nederland voorzitter Jacco Vonhof riep deze week het kabinet op tot minder regelgeving voor mkb ondernemers. Volgens Vonhof hollen we de laatste tijd van crisis naar crisis en dat ontneemt ons het zicht op de toekomst. Die crises zorgen bovendien voor een soort paniekvoetbal. ‘We proberen met nog weer nieuwe regels de boel op te lappen, maar al dat pleisters plakken helpt ons niet verder.’

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw Product van de Maand november!

Stem op jouw favoriete Product van de Maand november! De volgende producten zijn geselecteerd: onverwoestbare tas van UNBEGUN, plasticvrije scheermesjes van Bamboovement, een reis niet ver van huis van Avontuur Dichtbij, biologische Jersey kaasje van Henri Willig en de trui van New Optimist! Breng nu je stem uit!