Ieder jaar biedt gemeente Haarlemmermeer twintig startende ondernemers de kans om mee te doen aan het ZAAI coachtraject. Met dit programma worden startende ondernemers en ZZP‘ers geholpen in hun persoonlijke en zakelijke groei waardoor ze succesvoller kunnen ondernemen. Het nieuwe coachtraject van ZAAI start in januari 2023 en is gratis. Inschrijven kan nu.

Elke starter is welkom

Startende ondernemers in Haarlemmermeer zijn belangrijk voor de lokale economie. Door succesvol ondernemerschap ontstaat werkgelegenheid, een veelzijdige economie en innovatie. Veel starters vinden het prettig om ondersteund te worden bij het vergroten van hun naamsbekendheid of de klantenwerving, ook om te sparren met andere startende ondernemers. Om hen actief te ondersteunen is in 2015 ZAAI Haarlemmermeer opgezet. Sindsdien hebben al vele ondernemers het coachtraject gevolgd.

Wethouder Marja Ruigrok (Economische zaken): “Met ZAAI Haarlemmermeer helpen we startende ondernemers hun bedrijf succesvoller te maken en hun netwerk binnen ondernemend Haarlemmermeer te vergroten. Er is plek voor ondernemers van alle leeftijden en uit alle branches. Of je nu woont in Abbenes, Badhoevedorp, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep of een andere Haarlemmermeerse kern, elke starter is welkom. Schrijf je dus nu in en zet de volgende stap op weg naar succes!”

Voor wie is ZAAI bedoeld?

ZAAI is bedoeld voor startende ondernemers of ZZP’ers die gevestigd zijn in Haarlemmermeer en niet langer dan drie jaar bezig zijn met ondernemen. Jouw bedrijf moet ingeschreven staan bij de KvK, operationeel zijn en klanten en omzet behalen. En je bent minstens 24 uur per week actief werkzaam vanuit jouw bedrijf.

Eigen Inzet

Deelname aan ZAAI is kosteloos maar niet vrijblijvend. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zichzelf verder willen ontwikkelen als ondernemer en dat ze met 100 procent motivatie en inzet deelnemen. Hun inzet en aanwezigheid wordt verwacht bij alle programmaonderdelen en opdrachten.

Meld je aan!

Er is plek voor maximaal twintig deelnemers. Geïnteresseerden kunnen meer informatie lezen en zich aanmelden voor het ZAAI Coachtraject 2023 tot en met 1 december 2022 via het aanmeldingsformulier op de ZAAI-website. Na de sluiting van de inschrijving wordt een voorselectie gemaakt. De geselecteerde kandidaten worden in december uitgenodigd om een elevator pitch te houden. ZAAI 2023 gaat in januari van start.

Voor vragen over (deelname aan) ZAAI kun je terecht bij programmamanager en coach Florence Damen. Zij is bereikbaar via email info@zaaihaarlemmermeer.nl of per telefoon op 06-41240122.

ZAAI Haarlemmermeer is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Haarlemmermeer-Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform (HOP), ZP-NET, MeerBusiness, Flow Development en Marketingmama.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Jerry van Schaik

Jerry van Schaik

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Ondernemers winkelcentrum De Dukaat aan het Ecuplein: ‘Laat onze blauwe parkeerzone niet verdwijnen’

Maik Schaffner, eigenaar van supermarkt Jumbo in winkelcentrum De Dukaat: ‘Wij zijn niet tegen de invoering van betaald parkeren. Maar bij het verdwijnen van de blauwe parkeerzone gaan bewoners met een parkeerontheffing op deze plekken staan.’ Guido Frankfurther: ‘Een goed functionerend winkelcentrum is belangrijk voor de leefbaarheid van het gebied.’ De commissie Mobiliteit en Openbare Ruimte van de gemeenteraad bespreekt donderdag de kwestie.

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Leveranciers na elke levering terug naar Ringweg A10

Vorige week maakte wethouder Van de Horst bekend 14 hoofdroutes voor autoverkeer te willen afsluiten. Vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam: ‘Wij zien ook de voordelen van een autoluwere stad met minder drukte en een schonere lucht. Maar dat moet wel in goed overleg met het bedrijfsleven en in kleine, behapbare stappen, zodat het bedrijfsleven de tijd krijgt om zich aan te passen.’

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Kantoorpanden Amstelveen moeten voldoen aan energielabel C

Bedrijven in Amstelveen die nog niet voldoen aan de energielabel C hebben en brief gekregen om binnen twaalf weken een verbeterplan aan te leveren. Wethouder Floor Gordon: ‘Met het energielabel willen we ervoor zorgen dat gebouweigenaren energiezuinige maatregelen nemen. Dat is belangrijk om CO2 te besparen en het zorgt voor lagere energielasten.’

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

De Hanze Trade Summit: zakendoen én duurzaamheid

Bij Internationaal zaken doen komen niet alleen prijs en kwaliteit in de onderhandelingen ter sprake, maar steeds vaker ook meerdere SDG doelen. Erik de Boer, directeur MKB TRADE OFFICE: ‘Vrijdag 8 september hebben we een unieke internationale bijeenkomst voor ondernemers die importeren en exporteren of die de mogelijkheden voor import en export onderzoeken. Meld je snel aan!

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

‘Noord-Holland is rijk aan innovatieve ondernemers’

Als gedeputeerde van de provincie Noord-Holland ondersteunt Ilse Zaal lokale mkb ondernemers op gebieden als stimulering van innovatie, een beter werkende arbeidsmarkt, ondersteuning bij verduurzaming of terugdringing van leegstand. De verkiezingen voor de Provinciale Staten op woensdag 15 maart zijn dan ook van groot belang voor jou als ondernemer. Ga stemmen!