Zet hem alvast met grote letters in je agenda: op donderdag 16 september vindt in de Johan Cruijff ArenA de kick off plaats van het Digitaliseringsoffensief.

Vanaf 15:30 uur start het programma met presentaties over digitaliseringskansen, informatiemarkten en workshops. Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo mkb-bedrijven te laten groeien en hun kansen optimaal te benutten.

Ook wethouder van Economische Zaken Victor Everhardt zal tijdens deze dag aanwezig zijn om het Digitaliseringsoffensief officieel af te trappen. Het programma wordt om 19:00 uur opgevolgd door onze maandelijkse Groeiborrel waarbij ook de winnaar van het Product van de Maand wordt bekendgemaakt! Dit ging afgelopen maand vanwege corona niet door.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 16 september. Tot dan!

Via deze link kan je je aanmelden. Je wordt via deze link doorverwezen naar de website van het Digitaliseringsoffensief. Hier maak je eerst een login en daarna kan je je aanmelden. Voordeel van de inlog op de website is dat je gelijk onderdeel bent van de community digitalisering en heb je toegang tot veel kennis en informatie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.