Zet hem alvast met grote letters in je agenda: op donderdag 16 september vindt in de Johan Cruijff ArenA de kick off plaats van het Digitaliseringsoffensief.

Vanaf 15:30 uur start het programma met presentaties over digitaliseringskansen, informatiemarkten en workshops. Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief om ondernemers uit de regio Amsterdam digitaler te maken om zo mkb-bedrijven te laten groeien en hun kansen optimaal te benutten.

Ook wethouder van Economische Zaken Victor Everhardt zal tijdens deze dag aanwezig zijn om het Digitaliseringsoffensief officieel af te trappen. Het programma wordt om 19:00 uur opgevolgd door onze maandelijkse Groeiborrel waarbij ook de winnaar van het Product van de Maand wordt bekendgemaakt! Dit ging afgelopen maand vanwege corona niet door.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 16 september. Tot dan!

Via deze link kan je je aanmelden. Je wordt via deze link doorverwezen naar de website van het Digitaliseringsoffensief. Hier maak je eerst een login en daarna kan je je aanmelden. Voordeel van de inlog op de website is dat je gelijk onderdeel bent van de community digitalisering en heb je toegang tot veel kennis en informatie.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!