Wist je dat data jou kunnen helpen bij het vergroten van jouw klanttevredenheid, kostenbesparing en betere bedrijfsprocessen? Je kunt data inzetten om slimmer te ondernemen. Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor de training van Jurjen Helmus op 15 november.

In de training legt Helmus uit hoe jij data op een slimme manier kunt inzetten. Zo praat hij je bij over de slagen die jij kunt maken op gebied van digitalisering binnen jouw bedrijf. Ook praat hij je bij over verschillende voorbeelden uit de praktijk, van ondernemers die jou al voor zijn gegaan. Die ervaringen kun je meenemen en toepassen als je zelf aan de slag gaat met het creëren van een datagedreven werkomgeving.

Ruik jij je kans en denk je nu: dat wil ik ook? Meld je dan aan voor de training van Jurjen op maandag 15 november van 14:00 uur tot 17:00 uur (met een terugkomdag op 17 januari 16:00 uur tot 19:00 uur). Deze vindt plaats op de Business Campus van de HvA, adres: Fraijlemaborg 133, Amsterdam Zuidoost. Meld je aan door hier te klikken!