Wist je dat data jou kunnen helpen bij het vergroten van jouw klanttevredenheid, kostenbesparing en betere bedrijfsprocessen? Je kunt data inzetten om slimmer te ondernemen. Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor de training van Jurjen Helmus op 15 november.

In de training legt Helmus uit hoe jij data op een slimme manier kunt inzetten. Zo praat hij je bij over de slagen die jij kunt maken op gebied van digitalisering binnen jouw bedrijf. Ook praat hij je bij over verschillende voorbeelden uit de praktijk, van ondernemers die jou al voor zijn gegaan. Die ervaringen kun je meenemen en toepassen als je zelf aan de slag gaat met het creëren van een datagedreven werkomgeving.

Ruik jij je kans en denk je nu: dat wil ik ook? Meld je dan aan voor de training van Jurjen op maandag 15 november van 14:00 uur tot 17:00 uur (met een terugkomdag op 17 januari 16:00 uur tot 19:00 uur). Deze vindt plaats op de Business Campus van de HvA, adres: Fraijlemaborg 133, Amsterdam Zuidoost. Meld je aan door hier te klikken!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”