De MKB-Amsterdam Groeiborrel van donderdag 15 juli is helaas geannuleerd. We hebben daartoe besloten vanwege de oplopende besmettingsgraad van de Delta-variant. Wij vinden het onverantwoord om dit risico zo vlak voor de zomervakantie te nemen, nu nog niet iedereen die dat wil is gevaccineerd. Ook zijn we solidair met ondernemers die hierdoor sterk getroffen zijn.

De Groeiborrel met uitreiking van Product van de Maand dient een feestje te zijn en dat kan nu niet. Uiteraard verzetten wij de uitreiking naar onze volgende Groeiborrel op donderdag 16 september in de Johan Cruijff ArenA. Dit wordt een extra grote Groeiborrel omdat dit samenvalt met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief, een initiatief om ondernemers uit Groot Amsterdam de komende drie jaar digitaler te maken, efficiënter te laten werken en zodoende een grotere afzet te creëren. Meer details en het uitgebreide programma zullen wij publiceren zodra de details bekend zijn.

Ondanks alles wensen wij jullie een hele fijne zomervakantie toe en hopen jullie gezond en uitgerust op 16 september te begroeten!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

‘Belangrijkste is nu snel een stabiel kabinet’

Jacco Vonhof: ‘Ondernemers hebben door corona een jas uitgedaan, maar staan tegelijk voor grote investeringen. Er is een kabinet nodig dat knopen doorhakt. De transitie moet voor het mkb haalbaar en betaalbaar zijn.’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

‘Koolmees moet met maatwerk over de brug komen’

Bart Drenth: Er moet een loket komen waar je als ondernemer kunt aankloppen als je, wat coronasteun betreft, tussen wal en schip bent beland. Sportschoolhouder Jeroen van Beek is zo’n ondernemer. ‘We zitten nog steeds in de fase van ‘samen door de crisis’. We staan achterin de rij, maar we staan er nog steeds.’

10 tips om cybercrime te voorkomen

10 tips om cybercrime te voorkomen

Dave Maasland, ondernemer op het gebied van cybersecurity, stelde in het kader van de kick-off van het Digitaliseringsoffensief een top-10 van securitytips op.

Pure markt hunkert naar heropening

Pure markt hunkert naar heropening

Oprichter Trienet Kroon was met haar Pure Markt nauwelijks meer weg te denken uit onder meer Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael. De coronacrisis gooide ook hier roet in het eten. De ‘evenementenstatus’ zat haar daarbij flink in de weg.

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

Onderzoek koopgedrag Haarlemmermeer van start

De gemeente Haarlemmermeer onderzoekt koopgedrag en tevredenheid over het aanbod in winkels. Naast de detailhandel zal dit jaar ook de horeca en recreatiesector worden onderzocht. Deel ook jouw mening!