De MKB-Amsterdam Groeiborrel van donderdag 15 juli is helaas geannuleerd. We hebben daartoe besloten vanwege de oplopende besmettingsgraad van de Delta-variant. Wij vinden het onverantwoord om dit risico zo vlak voor de zomervakantie te nemen, nu nog niet iedereen die dat wil is gevaccineerd. Ook zijn we solidair met ondernemers die hierdoor sterk getroffen zijn.

De Groeiborrel met uitreiking van Product van de Maand dient een feestje te zijn en dat kan nu niet. Uiteraard verzetten wij de uitreiking naar onze volgende Groeiborrel op donderdag 16 september in de Johan Cruijff ArenA. Dit wordt een extra grote Groeiborrel omdat dit samenvalt met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief, een initiatief om ondernemers uit Groot Amsterdam de komende drie jaar digitaler te maken, efficiënter te laten werken en zodoende een grotere afzet te creëren. Meer details en het uitgebreide programma zullen wij publiceren zodra de details bekend zijn.

Ondanks alles wensen wij jullie een hele fijne zomervakantie toe en hopen jullie gezond en uitgerust op 16 september te begroeten!