Maandagavond 1 november is het zover: de allereerste Groeiborrel volgens nieuwe formule. Alle leden én niet-leden van MKB-Amsterdam zijn vanaf 17:30 uur welkom in de Oranjekerk in de Pijp. Initiatiefnemers van de werkgroep Groei Bert Bos en Peter Herrebout hebben er zin in! Kom jij ook?

De Groeiborrel zal voortaan op de eerste maandag van de maand plaatsvinden en heeft met de Oranjekerk een nieuwe thuisbasis. Over verdere details van het nieuwe format van de borrel plaatsten we al eerder een bericht. Aan de gebruikelijke uitslag van de winnaar van het Product van de Maand is niets veranderd, dus maandag zal ook die worden bekendgemaakt. Wordt het de ‘lelijk’ fruit jam van Potverdorie! of de natuursiroop van Buurvrouw Lisa? Of gaat de winst naar de food community van Waargenoegen of het anti-voedselverspillingsprogramma van Instock? Maandag kun je live bij de uitslag aanwezig zijn.

Lijkt je dat wel wat? Kom dan maandag 1 november vanaf 17:30 uur binnenlopen bij de Oranjekerk in de Pijp, hoek Van Ostadestraat/Tweede van der Helststraat. We hopen je daar te zien. Tot maandag!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”