Op dinsdag 19 oktober geeft Alexis van Dam, docent en onderzoeker Marketing en Sales aan de Hogeschool van Amsterdam, een online SEO-training. Wil jij weten hoe jouw potentiële klanten je nog beter kunnen vinden online? Meld je dan snel aan!

De eerste stap tijdens de training is het bepalen van je doelgroep en de klantreis, het traject dat een potentiële klant doorloopt om jouw dienst of product te vinden. Daarna krijg je praktische tips om jouw SEO-positie, jouw online vindbaarheid, te verbeteren. Ook komen de laatste trends op SEO-gebied aan bod. 

Belangrijker dan ooit

Volgens Van Dam is SEO een essentiële schakel in de online bedrijfsvoering, die vandaag de dag belangrijker is dan ooit. ”Websites zijn er om bezoek te genereren. Zeker als je als ondernemer afhankelijk bent van dat bezoek is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de vindbaarheid van je pagina optimaal is. Hoe doe je dat? Door ervoor te zorgen dat je website SEO-proof is ingericht.” Van Dam benadrukt dat dat een ongoing process is: ”SEO is afhankelijk van continue verandering van de vraag vanuit jouw potentiële klanten. Dat betekent dus ook dat je altijd bezig moet blijven met de optimale vindbaarheid van jouw pagina.” Doe je dat niet, dan heb je dus de kans dat andere ondernemers je voor zijn en eerder door klanten worden gevonden.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! De training vindt online plaats op dinsdag 19 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur. Deelname is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden door een e-mail te sturen naar marcia.appels@mkb-amsterdam.nl. Zet ook vast 14 december in je agenda: dan is de terugkomdag voor de training.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.