Wil je online beter vindbaar zijn voor jouw potentiële klanten? Doe dan op maandag 28 juni van 15:00 tot 17:00 uur mee met de kick-off van de SEO-training voor het mkb, over de vindbaarheid van je website. De training wordt georganiseerd door het Centre for Market Insights (CMI) van de Hogeschool van Amsterdam en vindt online plaats.

Voor de introductiebijeenkomst wordt materiaal beschikbaar gesteld waar de ondernemers mee aan de slag kunnen voor hun eigen bedrijf. Later is er een digitaal consult in augustus of september en een terugkomsessie op dinsdag 14 september van 16:00 tot 19:00 uur op locatie. Het CMI biedt de SEO-training, die normaal al gauw 400 euro kost, gratis aan.

Aanmelden SEO-training

Aanmelden kan via Eventbrite, de link vind je hier zo spoedig mogelijk. Of geef je nu op via: marcia.appels@mkb-amsterdam.nl