Bij de MalieAcademy start dit najaar onder andere de opleiding “Innoveren en samenwerken voor de grote transities”, in samenwerking met de Open Universiteit.

In deze opleiding werk je als ondernemer aan innovatie voor de grote transities. Je leert welke kansen die transities je bieden, en ook welke uitdagingen je tegenkomt als je gaat samenwerken met innovatiepartners.

Verder start dit jaar voor de tweede maal de opleiding “Next Level Ondernemen” in samenwerking met de TU Delft, Nyenrode en de Baak. Hoe ga je als ondernemer om met nieuwe vormen van technologie en innovatie? Wat vraagt dit van jouw leiderschap? Hoe zorg je ervoor dat je niet achter de feiten aanloopt maar juist voorop loopt? In deze unieke opleiding krijg jij de handvatten om voorbereid te zijn op de dag van morgen.

De MalieAcademy is door MKB-Nederland en VNO-NCW opgericht en biedt hoogwaardige opleidingen en trainingen. Je leert er alles over de toekomst van ondernemen. Voor meer informatie over deze en andere opleidingen, ga naar de website van de MalieAcademy.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.