Bij de MalieAcademy start dit najaar onder andere de opleiding “Innoveren en samenwerken voor de grote transities”, in samenwerking met de Open Universiteit.

In deze opleiding werk je als ondernemer aan innovatie voor de grote transities. Je leert welke kansen die transities je bieden, en ook welke uitdagingen je tegenkomt als je gaat samenwerken met innovatiepartners.

Verder start dit jaar voor de tweede maal de opleiding “Next Level Ondernemen” in samenwerking met de TU Delft, Nyenrode en de Baak. Hoe ga je als ondernemer om met nieuwe vormen van technologie en innovatie? Wat vraagt dit van jouw leiderschap? Hoe zorg je ervoor dat je niet achter de feiten aanloopt maar juist voorop loopt? In deze unieke opleiding krijg jij de handvatten om voorbereid te zijn op de dag van morgen.

De MalieAcademy is door MKB-Nederland en VNO-NCW opgericht en biedt hoogwaardige opleidingen en trainingen. Je leert er alles over de toekomst van ondernemen. Voor meer informatie over deze en andere opleidingen, ga naar de website van de MalieAcademy.