Sinds enkele weken is Kietoera Pendisa aan de slag voor de redactie van MKB-Amsterdam. Zij richt zich op social media en met name op het YouTube-kanaal. Hoog tijd om haar eens nader voor te stellen…

“Toen ik 15 was kwam ik er achter dat ik graag iets voor mijzelf wilde beginnen. Ik wist toen niet precies wat het inhield maar ik wist wel dat ik niks anders wilde doen. Een idee werkelijkheid maken sprak mij enorm aan. In die tijd moest ik kiezen welke studie ik wilde doen maar ik kon geen opleiding vinden die bij mij paste. Totdat ik van I Am College hoorde. Een vierjarige ondernemersopleiding op MBO+-niveau. De school was net nieuw en ze zochten mensen zoals ik: ambitieuze studenten die graag iets voor hun zelf willen doen.”

Vision boards

“Inmiddels ben ik 20 en zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Daarnaast heb ik een bedrijf genaamd Vision-preneur, een platform voor jonge vrouwen tussen de 15 – 25 jaar die graag een idee, visie of droom werkelijkheid willen maken. Met het bedrijf hoop ik zoveel mogelijk jonge dames te helpen verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen leven, zodat zij hun eigen succes en geluk kunnen bepalen.”

“Ik doe dit door het geven van vision board-workshops en ben ik vorig jaar november begonnen met het verkopen van vision board-kits. Inmiddels heb ik al bijna 100 vision board-kits verkocht en ik hoop er dit jaar nog eens 100 te verkopen. Ik ben de enige in Nederland die vision board-kits verkoopt en hoop daarom dat ik meer klanten krijg. Zeker nu 2022 om de hoek kijkt en mensen bezig zijn met het stellen van hun doelen denk ik dat mijn vision board-kits een toegevoegde waarde kunnen zijn.”