Sinds enkele weken is Kietoera Pendisa aan de slag voor de redactie van MKB-Amsterdam. Zij richt zich op social media en met name op het YouTube-kanaal. Hoog tijd om haar eens nader voor te stellen…

“Toen ik 15 was kwam ik er achter dat ik graag iets voor mijzelf wilde beginnen. Ik wist toen niet precies wat het inhield maar ik wist wel dat ik niks anders wilde doen. Een idee werkelijkheid maken sprak mij enorm aan. In die tijd moest ik kiezen welke studie ik wilde doen maar ik kon geen opleiding vinden die bij mij paste. Totdat ik van I Am College hoorde. Een vierjarige ondernemersopleiding op MBO+-niveau. De school was net nieuw en ze zochten mensen zoals ik: ambitieuze studenten die graag iets voor hun zelf willen doen.”

Vision boards

“Inmiddels ben ik 20 en zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Daarnaast heb ik een bedrijf genaamd Vision-preneur, een platform voor jonge vrouwen tussen de 15 – 25 jaar die graag een idee, visie of droom werkelijkheid willen maken. Met het bedrijf hoop ik zoveel mogelijk jonge dames te helpen verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen leven, zodat zij hun eigen succes en geluk kunnen bepalen.”

“Ik doe dit door het geven van vision board-workshops en ben ik vorig jaar november begonnen met het verkopen van vision board-kits. Inmiddels heb ik al bijna 100 vision board-kits verkocht en ik hoop er dit jaar nog eens 100 te verkopen. Ik ben de enige in Nederland die vision board-kits verkoopt en hoop daarom dat ik meer klanten krijg. Zeker nu 2022 om de hoek kijkt en mensen bezig zijn met het stellen van hun doelen denk ik dat mijn vision board-kits een toegevoegde waarde kunnen zijn.”

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

De visie van een glazenwasser

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”