De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Wordt het volkorenbrood van Bakkerij Hartog de winnaar van de maand november?

Al sinds 1896 is Bakkerij Hartog een begrip in Amsterdam. De bakkerij begon ooit in een Jordanese bovenwoning en verhuisde later naar Oost, via de Ruyschstraat naar de Wibautstraat. Daar vind je de bakkerij en maalderij vandaag de dag, 125 jaar later , nog steeds. Een echt oud-Amsterdams, ambachtelijk bedrijf dus.

Het volkorenbrood van Bakkerij Hartog maakt deze maand kans om te worden gekroond tot product van de maand. Waarom? Omdat het brood wordt gebakken met tarwe uit eigen maalderij. Daarmee zorgt Hartog ervoor dat er niets uit het brood wordt gefilterd en dat er geen conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Een heel puur brood dus. En natuurlijk heel erg lekker.

Gaat jouw stem voor de Publieksprijs naar het volkorenbrood van Bakkerij Hartog? Breng hem dan hier uit!