De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Wordt de strijd tegen voedselverspilling van Instock de volgende winnaar?

Instock heeft een belangrijke missie: de verspilling van voedsel voorkomen. Naar zeggen wordt een derde van al het voedsel verspild. Dat komt neer op 1,3 miljard ton per jaar! Instock wil voedselverspilling daarom op de kaart zetten. Letterlijk en figuurlijk! Dat doen ze dan ook. Afgekeurd eten wordt opgehaald bij leveranciers en na een kwaliteitscheck overgebracht naar cateraars en naar het Instock restaurant in de Amsterdamse Czaar Peterstraat.

Daar kun je dan ook reserveren voor een Delicious Waste Dinner dat plaatsvindt op 13 oktober. Wil je lekker eten en ook nog wat eten redden van verspilling? Dan weet je waar je moet zijn. En heb je daar geen tijd voor? Dan kun je altijd nog terecht in de webshop van Instock voor allerlei heerlijke producten die van verspilling zijn gered. Klink Instock voor jou als een winnaar? Breng dan snel je stem uit.

Stemmen kan via de link!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.