De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Wordt de strijd tegen voedselverspilling van Instock de volgende winnaar?

Instock heeft een belangrijke missie: de verspilling van voedsel voorkomen. Naar zeggen wordt een derde van al het voedsel verspild. Dat komt neer op 1,3 miljard ton per jaar! Instock wil voedselverspilling daarom op de kaart zetten. Letterlijk en figuurlijk! Dat doen ze dan ook. Afgekeurd eten wordt opgehaald bij leveranciers en na een kwaliteitscheck overgebracht naar cateraars en naar het Instock restaurant in de Amsterdamse Czaar Peterstraat.

Daar kun je dan ook reserveren voor een Delicious Waste Dinner dat plaatsvindt op 13 oktober. Wil je lekker eten en ook nog wat eten redden van verspilling? Dan weet je waar je moet zijn. En heb je daar geen tijd voor? Dan kun je altijd nog terecht in de webshop van Instock voor allerlei heerlijke producten die van verspilling zijn gered. Klink Instock voor jou als een winnaar? Breng dan snel je stem uit.

Stemmen kan via de link!