De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Pakt de ossenworst van Slagerij Louman de winst in de maand november?

De Jordanese Slagerij Louman trekt al sinds 1890 klanten van binnen én buiten de stad. En dat is ook niet zo gek als je zulk goed en lekker vlees verkoopt; voor ieder wat wils. Daar maak je door de jaren heen wel naam mee. Een naam die staat voor kwaliteit en puur vakmanschap.

De slagerij heeft ook een eigen worstmakerij in het Westelijk Havengebied, waar worst wordt gemaakt op ambachtelijke wijze. Deze maand maakt de ossenworst dan ook kans op de titel ‘Product van de Maand’: honderd procent zuiver rundvlees op de traditionele manier gerookt. Echt Amsterdams, en écht lekker.

Gaat jouw stem voor de Publieksprijs naar de ossenworst van Slagerij Louman? Breng hem dan hier uit!

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

De visie van een glazenwasser

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof roept de samenleving en de politiek op om de mens achter de ondernemer te blijven zien.

Data helpen jou om beter te ondernemen

Hoe? Daar kom je achter tijdens de webinar Business Intelligence voor het MKB op 20 december. Kees van Montfort: ‘Data zoals omzet, kosten, product- en dienstengegevens zijn een belangrijke tool bij het maken van betere beslissingen.’ Meld je snel gratis aan!

‘Veiligheidsbewustzijn tussen de oren’

‘Het is belangrijk dat mensen leren elkaar aan te spreken en ervoor te zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig naar huis gaat,’ zegt businessmanager Jeroen den Otter van VCANederland.

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”