De nominaties voor het Product van de Maand zijn weer bekend! Worden de lekkernijen van Waargenoegen de volgende winnaar?

Aan de Papaverweg in Amsterdam-Noord vind je het winkeltje Waargenoegen. Een ware culinaire hotspot, als je het ons vraagt. In de winkel vind je allerlei lokale producten, zoals in Amsterdam gemaakte kaas en bier, maar ook alledaagse producten als groenten en en fruit. Maar dat is niet het enige, want ook heerlijke vers bereide maaltijden kun je er halen.

Maar het paradepaardje van Waargenoegen moet toch wel de overheerlijke appeltaart zijn. Zo vind je ze niet vaak! Ook die vind je in de winkel, maar als je liever de deur niet uitgaat is de taart ook voor in huis te bestellen. Die appelkaarten, zoals ze worden genoemd, worden dan plat en in brievenbusproof vorm bij je thuis afgeleverd. Voor wie wel goed is in appeltaart delen kan hem natuurlijk ook bij iemand anders laten bezorgen. Heb jij wel oren naar zo’n heerlijke appeltaart of een van de andere lekkernijen van Waargenoegen? Breng dan snel je stem uit!

Stemmen kan via de link!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Fabiënne Mucuk

Fabiënne Mucuk

Redacteur MKB-Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Interactieve realtime kaart bereikbaarheid komt eraan!

Guido Frankfurther van MKB-Amsterdam heeft er jaren om gevraagd en nu gaat hij er komen: een digitale kaart waarop ondernemers interactief en realtime kunnen zien welke ontheffingen zij nodig hebben en hoe een bestemming te bereiken is zonder vast te lopen of om te hoeven rijden.

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Gemeente: werk meer samen met winkeliers!

Pien Thate van MKB-Amsterdam benadrukt dat winkelgebieden een essentiële spil zijn in de lokale economie van de stad: ‘Winkelgebieden dragen bij aan de leefbaarheid, veiligheid en inclusiviteit van de stad.’

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Nieuw format Groeiborrel MKB-Amsterdam

Het format van de MKB-groeiborrel gaat flink op de schop. De donderdag wordt ingeruild voor de maandagavond. Iedere eerste maandag van de maand, te beginnen op 1 november, zijn leden en niet-leden van harte welkom. Waarbij onder andere de winnaars van Product van de Maand worden bekendgemaakt!

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Collectief aan de slag met de circulaire economie

Tijdens de bijeenkomst van De Markt van Morgen op 16 november, treedt Yvette Watson van PHI Factory op als moderator: ‘We schrijven geen visies, maar we brengen alles naar de praktijk.’

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Vijf tips om je te wapenen tegen cybercrime

Waar liggen volgens de politie de grootste gevaren en is er genoeg geld én samenwerking om erger te voorkomen? Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime, geeft vijf tips.