Op donderdag 30 juni organiseert de gemeente Amstelveen een inspirerende netwerkbijeenkomst in het kader van het programma ‘Back on Track’. De bijeenkomst vindt plaats in het Raadhuis van Amstelveen en begint om 16.30 uur. Onder begeleiding van econoom en journalist Mathijs Bouman (Het Financieele Dagblad, Nieuwsuur) word je bijgepraat over de actuele economische stand van zaken. Ook de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne en verwachtingen en tips ten aanzien van de huidige krappe arbeidsmarkt zullen aan bod komen.

Back on Track, voor alle Amstelveense ondernemers

Back on Track is een programma voor alle Amstelveense ondernemers. Mogelijk gemaakt door gemeente Amstelveen en uitgerold door de OA in samenwerking met de VAD en KHN Amstelland. Een jaar lang worden kosteloos diverse trainingen, coachingstrajecten, inspiratiesessies en netwerkbijeenkomsten aangeboden met de focus op herstel en op de toekomst. Het programma loopt tot en met 18 november 2022, de Dag van de Ondernemer. De sessies worden zoveel mogelijk door Amstelveense ondernemers georganiseerd en worden online of op locaties in Amstelveen gehouden.

Netwerkborrel

Aansluitend kan je vanaf 17.45 uur napraten en netwerken met andere ondernemers tijdens de borrel bij Poel’s Up. Poel’s Up ligt op twee minuten loopafstand van het raadhuis en biedt een prachtig uitzicht over de Amstelveense Poel.

Aanmelden, ja graag!

Lid of geen lid, je kunt je via deze link aanmelden voor de bijeenkomst!