Haarlem, 16 mei 2017

Koninklijke Vezet, KeyKeg | Lightweight Containers en Drukkerij Proja gekroond tot Beste Ondernemingen van Noord-Holland

Publieksprijs voor Fort Resort Beemster

HAARLEM – Theater De Philharmonie in Haarlem was woensdagavond gevuld met deelnemers en belangstellenden voor alweer de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Tijdens deze feestelijke avond werden Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden) en Drukkerij Proja (MKB Klein) verkozen tot winnaars. Daarnaast werd Fort Resort Beemster beloond met de welverdiende Publieksprijs.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. De dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen. “Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord Holland”, aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.

Onderscheidend

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

De Philharmonie in Haarlem zat woensdagavond vol met deelnemers en belangstellenden. Presentator Rens de Jong begeleide de avond, de finalisten moesten deze editie voor het eerst een “pitch” op het podium geven waarna de jury tot haar eindoordeel kwam. Daarnaast werd de avond muzikaal omlijst door zangeres Kimberly Maasdamme en was er een spectaculair optreden van illusionist Victor Mids.

Winnaars

Bij Koninklijke Vezet staat alles in het teken om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groente en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.

KeyKeg | Lightweight Containers is een familiebedrijf met een innovatieve ondernemerscultuur.
Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren lichtgewicht, eenmalige fusten voor de drankenindustrie. De KeyKeg en de UniKeg zijn revolutionaire verpakkingen van de allerhoogste kwaliteit en worden wereldwijd gebruikt.

Drukkerij Proja uit Alkmaar is hét adres voor het complete traject van conceptontwikkeling en creatief design tot offset én digitaal drukken, afwerking en voorraadbeheer. Grafische professionals die blijven innoveren.

Publieksprijswinnaar Fort Resort Beemster is een eco chique Spa & Wellness resort, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed.
Het is een zeer innovatief bedrijf en heeft duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel.

Een compilatie van beelden van de finale-avond is vanaf morgen te vinden op: www.ovnh.nl.

Partners en sponsors van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: Provincie Noord-Holland en Randstad (hoofdsponsors), MKB Amsterdam, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Telegraaf Media Groep, RSM, NH Media, Starletti, Landgoed Duin & Kruidberg en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. 

Bron: www.ovnh.nl

 

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Bart Drenth

Bart Drenth

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wil jij een MBO-stagiair in dienst nemen? SBB helpt je daarbij

Wat moet een bedrijf doen om een MBO-stagiair in dienst te kunnen nemen? Daarover spraken we met Jan Willem Mans, manager van de regio Noord-Holland voor SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven: ‘’We bieden maatwerk om ervoor te zorgen dat bedrijven goede erkende leerbedrijven worden.’’

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

Staycation tips: Vrijhaven Zwier

MKB Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Vrijhaven Zwier in Vinkeveen.

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Dromen van een Uithoornse postpakketten-hub

Om de nasleep van Brexit én corona het hoofd te bieden wil Nick Rosman in zijn woonplaats Uithoorn een transporthub opzetten. Met hulp van de gemeente hoopt hij er hét servicepunt voor postpakketten te kunnen opstarten en uitbreiden en zo de schade die hij als zzp’er leed achter zich te kunnen laten.

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

Uitslag Product van de Maand uitgesteld. Save the date voor september!

In verband met het oplopend aantal besmettingen is besloten om de Groeiborrel van de maand juli niet door te laten gaan. Dat betekent ook dat de uitslag van de winnaar van het Product van de Maand even op zich laat wachten. Na de zomerstop aankomende maand zijn we terug op donderdag 16 september vanaf 15.30 uur met de kick-off van het Digitaliseringsoffensief. Save the date!

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

Staycation tips: Stadsstrand De Hallen

MKB-Amsterdam deelt met jou de leukste tips voor een geslaagde ‘staycation’ in Nederland. Deze keer: Stadsstrand de Hallen in Amsterdam-West.