Het midden- en kleinbedrijf speelt een cruciale rol in de transitie naar een circulaire economie. Jack Stuifbergen zet zich sinds zijn voorzitterschap van het speerpunt duurzaamheid van MKB-Amsterdam dan ook voor de volle 100% in om mkb’ers in de regio Amsterdam te informeren en te inspireren om duurzaam en sociaal te ondernemen. Zo kwam hij onder meer in contact met André Knol, oprichter van het bedrijf Innomics. In opdracht van de provincie Noord-Holland organiseert André samen met zijn team van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord een serie groeiversnellingsprogramma’s voor mkb’ers: GO!-NH. Daarmee ondersteunt hij startups en mkb’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten, op het gebied van duurzaamheid. “De link was snel gelegd. We hebben hetzelfde doel. André en ik willen beiden duurzame innovaties versnellen in domeinen die belangrijk zijn voor de maatschappij. Ik kijk ernaar uit samen nog meer mkb’ers te bereiken met onze boodschap!”. Lees hier meer over GO!-NH en meld je direct aan voor één van de programma’s.

GO!-NH heeft drie trajecten samengesteld, waarmee ondernemers de beste ondersteuning kunnen krijgen die past bij de fase en omvang van hun bedrijf. Zo kunnen ondernemers zich aanmelden voor het GO!-NH Accelerator programma, GO!-NH Growth-programma en het GO!-NH Scale-programma. Hiernaast kunnen ondernemers losse masterclasses volgen aan de GO!-NH Academy. Deelname is volledig gratis. Begeleiding is persoonlijk en volledig gefocust op groei. “Wat je normaal bereikt in anderhalf jaar, bereik je door deelname aan ons programma in drie maanden. Het is een intensief programma, maar wij hebben precies uitgezocht welke strategieën en modellen wel of juist niet werken. Dit leggen we je uit en leren we jou. Dan hoef je dat niet zelf te doen, wat jou een boel tijd, energie en geld bespaart!”.

Sinds de start van de programma’s drie jaar geleden zijn ruim 100 bedrijven via GO!-NH versneld gegroeid. De komende drie jaar komen daar zeven nieuwe programma’s en nog eens 100 bedrijven bij. Iedereen kan zich aanmelden voor deelname van één van de drie programma’s. Na een selectieronde wordt duidelijk of jij drie maanden lang het traject vol trainingen, tools en professionele coaching kunt gaan volgen. Geïnteresseerd? Meer informatie over de drie groeiversnellingsprogramma’s vind je hier!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Anne van der Krol

Anne van der Krol

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Vakantiegeld blok aan been voor veel ondernemers

Vakantiegeld blok aan been voor veel ondernemers

Werkgevers die het moeilijk hebben door de coronacrisis vragen zich af hoe zij vakantiegeld moeten uitbetalen aan hun werknemers. Tip van juristen: ga met de werknemer in gesprek om tot een schikking te komen, zoals uitstel of gespreid betalen

NOW terugbetalen stokt, veel mkb’ers afwachtend

NOW terugbetalen stokt, veel mkb’ers afwachtend

Bedrijven zijn terughoudend met het terugbetalen van te veel ontvangen geld uit de NOW-regeling. Slechts een klein deel van de ondernemers die de NOW-regeling deels of helemaal moeten terugbetalen heeft dit al gedaan. De rest wacht af.

Preventief testen biedt uitkomst voor jouw bedrijf

Preventief testen biedt uitkomst voor jouw bedrijf

Het devies van de overheid luidt nog altijd: werk zoveel mogelijk thuis. Voor bedrijven waarbij dat niet mogelijk is biedt preventief testen op corona uitkomst. Via Werkgeverstesten.nl kun je gemakkelijk een teststraat bij jouw bedrijf inrichten.

Webinar Rabobank: Zo komt jouw vereniging de crisis door

Webinar Rabobank: Zo komt jouw vereniging de crisis door

Hoe speel je in op de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kun je gebruik maken? Voormalig topschaatser Erben Wennemars presenteert het webinar op woensdag 12 en dinsdag 18 mei 2021.

Maak steunpakket langer en ruimhartiger

Maak steunpakket langer en ruimhartiger

‘Geen ondernemer mag aan de coronacrisis kapotgaan. Wees ruimhartig, verleng het steunpakket tot eind van het jaar en strijk nú de laatste plooien in dat pakket glad.’ Die oproep doet voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland in een brief aan het kabinet. ‘Maatwerk kan niet worden geleverd, zo krijgen we steeds te horen. Dat mag echter nooit de reden zijn om ondernemers dan maar te laten vallen.’ Hij pleit daarom voor een loket waar ondernemers met hun specifieke situatie terecht kunnen.