Het midden- en kleinbedrijf speelt een cruciale rol in de transitie naar een circulaire economie. Jack Stuifbergen zet zich sinds zijn voorzitterschap van het speerpunt duurzaamheid van MKB-Amsterdam dan ook voor de volle 100% in om mkb’ers in de regio Amsterdam te informeren en te inspireren om duurzaam en sociaal te ondernemen. Zo kwam hij onder meer in contact met André Knol, oprichter van het bedrijf Innomics. In opdracht van de provincie Noord-Holland organiseert André samen met zijn team van Innomics en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord een serie groeiversnellingsprogramma’s voor mkb’ers: GO!-NH. Daarmee ondersteunt hij startups en mkb’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten, op het gebied van duurzaamheid. “De link was snel gelegd. We hebben hetzelfde doel. André en ik willen beiden duurzame innovaties versnellen in domeinen die belangrijk zijn voor de maatschappij. Ik kijk ernaar uit samen nog meer mkb’ers te bereiken met onze boodschap!”. Lees hier meer over GO!-NH en meld je direct aan voor één van de programma’s.

GO!-NH heeft drie trajecten samengesteld, waarmee ondernemers de beste ondersteuning kunnen krijgen die past bij de fase en omvang van hun bedrijf. Zo kunnen ondernemers zich aanmelden voor het GO!-NH Accelerator programma, GO!-NH Growth-programma en het GO!-NH Scale-programma. Hiernaast kunnen ondernemers losse masterclasses volgen aan de GO!-NH Academy. Deelname is volledig gratis. Begeleiding is persoonlijk en volledig gefocust op groei. “Wat je normaal bereikt in anderhalf jaar, bereik je door deelname aan ons programma in drie maanden. Het is een intensief programma, maar wij hebben precies uitgezocht welke strategieën en modellen wel of juist niet werken. Dit leggen we je uit en leren we jou. Dan hoef je dat niet zelf te doen, wat jou een boel tijd, energie en geld bespaart!”.

Sinds de start van de programma’s drie jaar geleden zijn ruim 100 bedrijven via GO!-NH versneld gegroeid. De komende drie jaar komen daar zeven nieuwe programma’s en nog eens 100 bedrijven bij. Iedereen kan zich aanmelden voor deelname van één van de drie programma’s. Na een selectieronde wordt duidelijk of jij drie maanden lang het traject vol trainingen, tools en professionele coaching kunt gaan volgen. Geïnteresseerd? Meer informatie over de drie groeiversnellingsprogramma’s vind je hier!