Wie denkt dat MKB-Amsterdam zich alleen inzet voor ondernemers in de hoofdstad heeft het mis. Ondernemers uit de hele Metropoolregio Amsterdam zijn van harte welkom om aan te kloppen! Afgelopen week maakte onze voorzitter Achmed Baâdoud daarin alvast een mooie stap: hij sprak met Darshan Sloot van de Ondernemersvereniging Amstelveen om kennis te delen en te verkennen hoe beide verenigingen elkaar kunnen versterken.

Sloot spreekt van een “vruchtbare en inspirerende ontmoeting”, zo stelt ze in een bericht op Linkedin. “Binnen de Metropoolregio Amsterdam lopen mkb-ondernemers tegen dezelfde thema’s aan”, vervolgt ze. Ze noemt leefbaarheid, discriminatie, diversiteit en inclusie als onderwerpen die aan bod kwamen tijdens het gesprek. “We gaan nog meer dan voorheen de samenwerking opzoeken en ontmoetingen organiseren binnen de MRA. Dat zal de lobby voor onze mkb-ondernemers zeker kracht bijzetten.”

Baâdoud beaamt de woorden van Sloot: “Het gesprek met Darshan Sloot was erg inspirerend. We willen als MKB-Amsterdam meer met ondernemers in de Metropoolregio samenwerken. We merken dat ondernemers in de regio onze lobbykracht hard nodig hebben om hun bedrijf toekomstbestendiger te maken. Ondernemers kennen geen grenzen, daarom moeten we onze krachten bundelen over de grenzen heen.”