Leonardo Meijer versterkt sinds kort de redactie van MKB-Amsterdam. Hij heeft bijna het derde jaar van I AM College afgerond. Via zijn bedrijf Leonardo Meijer Online Services verleent hij diensten op het gebied van social mediamarketing. Zo helpt hij De Ondernemer aan een groeiend aantal volgers op Instagram.

Meijer kampte drie jaar lang met een chronische keelontsteking, die gepaard ging met koorts en andere ongemakken. Op zijn achttiende werden in een particuliere kliniek zin amandelen verwijderd. Hij voelde onmiddellijk zijn energie terugkeren. Omdat hij door zijn medische ongemakken de havo niet had kunnen afronden, ging hij op zoek naar een opleiding waar hij zijn enorme drive kwijt kon. Zijn ambitie was een businessschool op mbo+-niveau en die vond hij in het I AM College.

Het bleek de ideale kans om zijn droom te verwezenlijken: zelfstandig ondernemer worden. ‘Ik heb op het I AM College nu al zó veel geleerd over ondernemen. De combinatie van theorie en praktijk en de begeleiding door ondernemers die hun sporen al hebben verdiend spreekt me enorm aan’, zei hij eerder in De Ondernemer.