Leonardo Meijer versterkt sinds kort de redactie van MKB-Amsterdam. Hij heeft bijna het derde jaar van I AM College afgerond. Via zijn bedrijf Leonardo Meijer Online Services verleent hij diensten op het gebied van social mediamarketing. Zo helpt hij De Ondernemer aan een groeiend aantal volgers op Instagram.

Meijer kampte drie jaar lang met een chronische keelontsteking, die gepaard ging met koorts en andere ongemakken. Op zijn achttiende werden in een particuliere kliniek zin amandelen verwijderd. Hij voelde onmiddellijk zijn energie terugkeren. Omdat hij door zijn medische ongemakken de havo niet had kunnen afronden, ging hij op zoek naar een opleiding waar hij zijn enorme drive kwijt kon. Zijn ambitie was een businessschool op mbo+-niveau en die vond hij in het I AM College.

Het bleek de ideale kans om zijn droom te verwezenlijken: zelfstandig ondernemer worden. ‘Ik heb op het I AM College nu al zó veel geleerd over ondernemen. De combinatie van theorie en praktijk en de begeleiding door ondernemers die hun sporen al hebben verdiend spreekt me enorm aan’, zei hij eerder in De Ondernemer.

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Thijs Baas

Thijs Baas

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Economielezing Jacco Vonhof

Economielezing Jacco Vonhof

Gisteren sprak voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland de economielezing van Elsevier Weekblad uit. Vonhof: ‘We hebben grote en belangrijke uitdagingen voor de toekomst, zoals de aanpak van klimaatverandering en het tegengaan van kansenongelijkheid. Daar kijkt de ondernemer als een berg tegenop.’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

‘Overheid cruciaal bij financieringsmogelijkheden’

Het midden- en kleinbedrijf moet makkelijker toegang krijgen tot de financieringsmarkt, vinden belangenorganisaties als MKB-Nederland, Stichting MKB Financiering en Ondernemend Nederland (ONL). Ze zeiden dat in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Uitbreiding steunpakket ‘avondlockdown’

Het nieuwe steunpakket om ondernemers door de avondlockdown te loodsen bestaat onder meer uit een verlenging van het bijzonder uitstel van de Belastingdienst en een hogere vergoeding van de vaste lasten via TVL.

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Nieuwe strategie zorgt voor omzetstijging

Eefje Jonker oprichter van Stay Future proof: ‘’Als je de sfeer en aanpak van een familiebedrijf wilt handhaven terwijl je groeit en innoveert is het belangrijk om iedereen binnen het bedrijf te verbinden en onderdeel te maken van het proces.”

Zorgen om gevolgen avondlockdown

Zorgen om gevolgen avondlockdown

Ondernemers hebben ten minste de zekerheid dat ze dit kwartaal op hetzelfde pakket kunnen rekenen als in het derde kwartaal: 100 procent TVL, 85 procent NOW en belastinguitstel. Toch maakt MKB-Nederland zich zorgen over de effecten van de nieuwe coronamaatregelen.

Sociale partners willen masterplan

Sociale partners willen masterplan

De sociale partners vinden dat er perspectief moet komen: ‘Het virus is voorlopig nog onder ons. We hebben een plan nodig om daarmee te leven, zonder steeds weer alles op slot te moeten gooien. Wij steken de hand uit om daar samen met het kabinet aan te gaan werken.’