Wil jij weten hoe je het gasverbruik in jouw bedrijf kunt terugdringen? Of wil je weten hoe dat op gemeentelijk niveau wordt aangepakt? Op maandag 13 maart ben je van harte welkom bij de Kunstlinie in Almere. Daar vindt de netwerkbijeenkomst van 15% Gas Terug plaats. Iedereen is van harte welkom! Kom jij ook? Meld je dan snel aan!

Tijdens de bijeenkomst word je niet alleen geïnformeerd over alle mogelijkheden die er zijn om je gasverbruik terug te dringen en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan. Ook is er een presentatie over de maatregelen die nu al worden getroffen in de gemeente Almere.

Er is ook alle ruimte om in gesprek te gaan met andere ondernemers over wat zij al hebben gedaan om te verduurzamen. Misschien is dat ook wel iets voor jou! Gebruik het netwerk van 15% GasTerug om jou te helpen met je verduurzamingsvraagstukken: daar is het tenslotte voor!

Impactvol ondernemen

MKB-Amsterdam bestuurslid Jack Stuifbergen hamert er nog maar eens op: het verduurzamen van je bedrijf en het terugdringen van je energiebedrijf is ongelooflijk belangrijk. “Door veranderende wetgeving en economische en maatschappelijke ontwikkelingen is het ontzettend belangrijk om impactvol te ondernemen.”

De netwerkbijeenkomst van 15% GasTerug vindt op maandag 13 maart plaats bij de Kunstlinie in Almere, van 15.00 uur tot 18.00 uur. Aanmelden is helemaal gratis! Bekijk hieronder het hele programma:

15.00 uur – Inloop
15.30 uur – Welkom door wethouder Alexander Sprong
15.40 uur – Wat doet Almere? Voorbeelden uit de praktijk.
16.00 uur – Keynote Van Actiegerichtheid naar uitvoering
16.20 uur – Uitleg werksessie
16.25 uur – Werksessies Hoe nu verder. samen naar doelstellingen per pijler.
17.10 uur – Gebruik het netwerk! Oproep wie heeft wat nodig?
17.25 uur – Afsluiting
17.30 uur – Netwerkborrel
18.00 uur – Einde

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Kleine reclame-uitingen

Kleine reclame-uitingen

Ondernemers met kleinere reclame-uitingen worden in 2024 ontzien, na een motie van D66-raadslid Erik Schmit. De tarieven voor reclame-uitingen tot 5m2 worden niet verhoogd of geïndexeerd. Volgens vicevoorzitter Guido Frankfurther van MKB-Metropool Amsterdam een goede zaak.

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken!

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Wilder Land is op een bijzondere missie met een bijzonder, divers team

Oprichter Matthijs Westerwoudt: “Het leuke is dat de medewerkers van begin tot eind betrokken zijn bij de totstandkoming van de producten. Zo zien zij ook dat die soms doodnormale (on)kruiden stap voor stap veranderen in mooie en lekkere producten waar een hoop mensen iedere dag van genieten”