Wil jij weten hoe je het gasverbruik in jouw bedrijf kunt terugdringen? Of wil je weten hoe dat op gemeentelijk niveau wordt aangepakt? Op maandag 13 maart ben je van harte welkom bij de Kunstlinie in Almere. Daar vindt de netwerkbijeenkomst van 15% Gas Terug plaats. Iedereen is van harte welkom! Kom jij ook? Meld je dan snel aan!

Tijdens de bijeenkomst word je niet alleen geïnformeerd over alle mogelijkheden die er zijn om je gasverbruik terug te dringen en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan. Ook is er een presentatie over de maatregelen die nu al worden getroffen in de gemeente Almere.

Er is ook alle ruimte om in gesprek te gaan met andere ondernemers over wat zij al hebben gedaan om te verduurzamen. Misschien is dat ook wel iets voor jou! Gebruik het netwerk van 15% GasTerug om jou te helpen met je verduurzamingsvraagstukken: daar is het tenslotte voor!

Impactvol ondernemen

MKB-Amsterdam bestuurslid Jack Stuifbergen hamert er nog maar eens op: het verduurzamen van je bedrijf en het terugdringen van je energiebedrijf is ongelooflijk belangrijk. “Door veranderende wetgeving en economische en maatschappelijke ontwikkelingen is het ontzettend belangrijk om impactvol te ondernemen.”

De netwerkbijeenkomst van 15% GasTerug vindt op maandag 13 maart plaats bij de Kunstlinie in Almere, van 15.00 uur tot 18.00 uur. Aanmelden is helemaal gratis! Bekijk hieronder het hele programma:

15.00 uur – Inloop
15.30 uur – Welkom door wethouder Alexander Sprong
15.40 uur – Wat doet Almere? Voorbeelden uit de praktijk.
16.00 uur – Keynote Van Actiegerichtheid naar uitvoering
16.20 uur – Uitleg werksessie
16.25 uur – Werksessies Hoe nu verder. samen naar doelstellingen per pijler.
17.10 uur – Gebruik het netwerk! Oproep wie heeft wat nodig?
17.25 uur – Afsluiting
17.30 uur – Netwerkborrel
18.00 uur – Einde

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

MKB Amsterdam

MKB Amsterdam

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

Na Weesperstraat nu ook Stadhouderskade dicht

MKB-Amsterdam reageert verbijsterd op het nieuws dat de Stadhouderskade ook wordt afgesloten. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dit zijn de twee belangrijkste omrijdroutes, waarvan er nu een wordt afgesloten. Ik verwacht in stadsdeel Zuid op de Amsteldijk, Ceintuurbaan en Hobbemakade een grote stilstaande file met vertraging van meer dan een uur’.

Uitkleden tramnet van de baan

Uitkleden tramnet van de baan

De ingrijpende bezuinigingen op het openbaar vervoer zijn mede dankzij MKB-Amsterdam hoogstwaarschijnlijk van de baan. Dat betekent dat er op de Vijzelstraat, Vijzelgracht en de Marnixstraat richting Haarlemmerplein alsnog trams zullen blijven rijden. Vicevoorzitter Frankfurther: ‘Dat is heel belangrijk voor onze klanten en personeel van winkels, horeca en andere bedrijven in deze straten’.

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Waarom je goed voor jezelf en je collega’s moet zorgen

Een burn-out van een werknemer kan een bedrijf zo´n zestig tot tachtigduizend euro kosten.´Dat wil je toch voorkomen?’, meent Jochem Douwes A&O-psycholoog bij ArboNed. ‘De oplossing? Investeer in mentale gezondheid en ontwikkeling van jou en je werknemers!’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

‘Je kunt enorm besparen als je energiezuiniger onderneemt’

Edgar Resida eigenaar van Village Bagels: ‘Als lid van de ondernemersvereniging zit ik er al jaren bovenop wat er allemaal gaat veranderen. Een gratis energiescan van Energiepartners was zeer welkom. Ik vond het verstandig om iemand van buitenaf mee te laten kijken.’

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Vanaf 2024 geen wegwerpbekers meer op kantoor

Met wat mokken aanschaffen ben je er nog niet. Wat moet je doen om je voor te bereiden op deze wetswijziging? Meld je aan voor het Cup Kickstarter Event om daar meer over te leren! Of luister naar de podcast van Merijn Tinga.

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

Je kunt nog stemmen op je favoriete Product van de Maand!

De robots van Welbo, een slim koelinstallatie-bewakingssysteem van FreezerData of de slimme voorraadmeter van MOOS. Help jouw favoriet op weg naar de winst! De volgende MKB-Amsterdam Borrel en de bekendmaking van de prijswinnaars vindt op maandag 5 juni plaats in de Amsterdamse Oranjekerk. Zorg je ook dat je erbij bent?