Wil je meer bekendheid van je bedrijf of in contact komen met je doelgroep, je merk versterken, meer bezoekers op je website en/of je online sales boosten? Socialmediakanalen zijn heel geschikt om in te zetten voor marketing, en de kosten zijn relatief laag. Maar hoe begin je? Hoe kun je meer uit social media halen? Als je daar alle ins en outs van wilt weten, kom dan naar de gratis workshop Hoe zet je social media in voor je bedrijf?

In deze workshop leer je hoe je een online strategie opzet voor je bedrijf hoe je deze strategie uitvoert. Je krijgt praktische tips hoe je aan de slag kunt gaan en wat de do’s en don’ts zijn op social media. Houd ook alvast rekening met een terugkomdag 6 april van 16:00 tot 19:00 uur.

Wilco Verdoold is docent Commerciële Economie bij de Hogeschool van Amsterdam, register marketeer, digitaal strateeg, auteur. Hij schreef samen met Marco Frijlink het boek ‘Zakelijke doelen bereiken met social media’. Over de toepassing van social media zegt hij onder meer: ‘Veel bedrijven doen maar wat. Ze plaatsen een keer een foto, sturen af en toe een berichtje en krijgen een paar likes. En daarna mopperen dat de omzet niet verhoogd is. Ons boek laat zien dat je niet lukraak met hagel moet schieten, maar dat je effectief en doelgericht content moet plaatsen.’

Kom naar de gratis workshop Hoe zet je social media in voor je bedrijf?, op 16 februari 2022 14:00 – 17:00 (CET). De workshop vindt plaats in Business Campus Hogeschool van Amsterdam, Fraijlemaborg 133 | 1102 CV Amsterdam.

Maak gebruik van het Digitaliseringsoffensief!

Op de website www.digitaliseringsoffensief.nl kan je gratis trainingen en webinars volgen om je bedrijf nog digitaler te maken. Denk aan gratis webinars over social media, de vindbaarheid van je website, SEO, gebruik van data, online adverteren, online positioneren van je bedrijf, tot inzet van AI voor je bedrijf. En een hele community waar je vragen kan stellen.

Door je te registreren op de website van het www.digitaliseringsoffensief.nl kan je via een korte zelfscan zien welke digitale kansen er voor je klaar liggen. Als je bent ingelogd kan je vervolgens het aanbod van gratis online en offline workshops en groepsprogramma’s in je eigen tijd volgen. Of maak gebruik van maatwerkoplossingen.

Om toegang te krijgen tot alle informatie is simpel: registreer jezelf en log in. Het is gratis, het enige wat nodig is, is een registratie op de website maken en de zelfscan maken. Dit hebben we nodig omdat we dan het aanbod kunnen aanscherpen als we zien waar ondernemers behoefte aan hebben.

Digitaliseringsoffensief
Het aanbieden van trainingen en webinars is onderdeel van het Digitaliseringsoffensief. Het Digitaliseringsoffensief helpt mkb-bedrijven versneld te groeien met behulp van digitalisering. Een initiatief van Gemeente Amsterdam, MKB-Amsterdam, De Hogeschool van Amsterdam en Ready to Scale. Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.