Wijn, koffie, melk, chocola en kaas: deze heerlijke producten uit Amstelveen zijn genomineerd voor de publieksprijs van het Product van de Maand juni. Vorige week stonden wijn en melk samen nog aan kop. Deze week heeft de koffie een grote inhaalslag gemaakt! Ze staan nu aan kop in de peiling. Wil jij nog je favoriete product steunen? Breng je stem uit via de poll! Stemmen kan tot maandag 4 juli, 12:00 uur. 


Chocolade van Martinez

Het familiebedrijf van oprichter Wim Stam maakt en verkoopt al drie generaties haar in huis gemaakte ambachtelijke chocoladeproducten in Amstelveen en Amsterdam. Wie kent de vestiging van Martinez aan de Rembrandtweg niet? Een waar chocoladeparadijs voor de Amstelveners, dat ook model staat voor de diverse franchisewinkels in het land.

Melk van de Boeren van Amstel

Boeren van Amstel is een groep van achttien boeren die houden van hun vak, liefde voor de natuur hebben en toegewijd zijn aan het behoud van groen zo dicht bij de stad. Met het oog op een duurzame toekomst voor het mooie Amstelland zijn de boeren op zoek gegaan naar een alternatief verdienmodel, en zo is Boeren van Amstel ontstaan. De Boeren van Amstel zorgen voor een korte keten tussen stad en land. De natuurzuivel wordt in het Amstelland geproduceerd, op nog geen 10 km van de Dam. 

Wijn van De Amsteltuin

Wijngaard De Amsteltuin is een bijzondere evenementenlocatie aan de rand van Amstelveen in het groene Amstelland. Hier vind je rust, ruimte en een ongedwongen sfeer. Of je nu komt voor een vergadering, feest, proeverij of dagbesteding, je voelt je snel thuis in de Amsteltuin. Ondernemers Annelies Kruijthoff en Douwe Woudstra maakten in 2018 de stap van kantoor naar het buitenleven. De wijngaard is het kloppende hart van hun mooie Amstelveense bedrijf.

Kaas van Clara Maria

In het polderlandschap ten zuidwesten van Amsterdam staat al 170 jaar een prachtige boerderij, Kaasboerderij Clara Maria. Stap binnen en je waant je letterlijk terug in de tijd. In de oorspronkelijke stal worden vandaag de dag nog op ambachtelijke wijze verrukkelijke Goudse kaas en traditionele klompen gemaakt. De kaasboer laat je zien hoe hij zijn kaas maakt en de klompenmaker maakt klompen waar je bij staat.

Koffie van Hoofdkwartier Koffiebranderij

De versgebrande koffie van Het Hoofdkwartier Koffiebranderij levert de bonen als je al een koffiemachine hebt waar bonen ingaan. Dan kun je meteen beginnen met genieten! Heb je geen koffiemachine dan kan het Hoofdkwartier Koffiebranderij hier ook voor zorgen. Het Hoofdkwartier is een micro koffiebranderij gevestigd in Amstelveen.

Help je favoriet naar de winst en breng je stem uit via de poll! Stemmen kan tot maandag 4 juli, 12:00 uur. 

Kom naar de Groeiborrel!

Maandag 4 juli wordt tijdens de Groeiborrel van MKB-Amsterdam in de Oranjekerk de winnaar van de juryprijs én de publieksprijs bekendgemaakt. Ben jij erbij? Tot dan!

Deel dit artikel:

Volg jij MKB-Amsterdam al op social media?

Marcia Appels

Marcia Appels

Hoofdredacteur en communicatiemanager MKB-Amsterdam.

Wil je reageren op dit bericht? Klik hier om te reageren

Help ons de regio Amsterdam ondernemender maken! Wij behartigen jouw belangen op het stadhuis en Binnenhof.
Nieuws

Het laatste nieuws 

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB wil langere ontheffing vrachtauto’s voor uitstootvrijezone

MKB-Metropool Amsterdam pleit bij de gemeente voor een langere ontheffingsmogelijkheid voor vrachtauto’s dan tot 1 januari 2030. Vicevoorzitter Guido Frankfurther: “Zeker in huidige economische situatie met torenhoge bedrijfslasten en Coronaschulden die nu moeten worden terugbetaald, kan je niet verlangen dat ondernemers hun vrachtauto’s uit 2018 of 2019 op 1 januari 2025 de deur uitdoen”

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Ook Guido Frankfurther zakt voor tramexamen

Vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam Guido Frankfurther kijkt kritisch naar het tramexamen van de GVB. Frankfurther erkent het belang van snelheids- en vaardigheidstesten, maar meent dat de lat wel erg hoog wordt gelegd: “Veiligheid voorop, maar op deze manier wordt het personeelstekort natuurlijk nooit ingelopen”.

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

CLIMAA: Gesloten Impact Deals

De Impact Deals zijn inmiddels gesloten! Lees hieronder meer over de acht Impact Deals ontwikkeld door tien ambitieuze MKB-ers.